Belediye Açıktan Memur Alımı Yapıyor

Belediye Açıktan Memur Alımı Yapıyor
Belediye Açıktan Memur Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye VHKİ memur alım başvuru şartları

Açıktan atama yöntemi ile Çüngüş Belediye Başkanlığına iki adet VHKİ memur alımı yapılacaktır. Alımı yapılacaklarda hangi şartlar kullanılacağı detayları ile sunuldu.

Öğrenim şartı olarak: Dört yıllık fakültelerin kamu yönetimi, işletme, iktisat bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. Bununla birlikte MEB onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Başvuru özel şartlar:

Adayların var ise daha evvel çalıştıkları kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olması gerekmektedir. Adayın ilanda belirtilen mezuniyet durumunda olması ve 2018 yılı KPSS P3 puan türünde 65 ve ya üstü puan almış olması gerekmektedir. Yine MEB onaylı bilgisayar sertifikasına ve en az b sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir.

Adaylardan istenen belgeler

Nüfus cüzdanı aslı veya onaylanmak üzere fotokopisi, Diploma ve mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği ya da e devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği. KPSS sonuç belgesinin öğrenci seçme ve yerleştirme merkezinin sitesinden alınan doğrulama barkotlu çıktısı. Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, iki adet biyometrik fotoğraf ve en az.B sınıfı sürücü belgesinin aslı ve noter onaylı örneği, MEB onaylı bilgisayar sertyifikası veya mezun olunan okulda bilgisayar dersi aldığını belgeleyen transkript belgesinin aslı veya noter onaylı örneği istenmektedir.

Başvurular Belediyenin internet sitesinde temin edilecek olan başvuru formu ile 14 Ekim ile 16 Ekim 2020 tarihleri arasında şahsen veya posta yolu ile yapılabilecektir. Posta gecikmelerinden adaylar sorumludur. Diyarbakır Çüngüş Belediyesi ilanıdır.

Başvuru kılavuzu

Belediye Açıktan Memur Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın