Belediye Başkanlığı 7500 TL Maaş 5 Memur Alacak

Belediye Başkanlığı 7500 TL Maaş 5 Memur Alacak
Belediye Başkanlığı 7500 TL Maaş 5 Memur Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova Belediyesi başkanlığının yayınlamış olduğu ilana göre belediye başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 Memur alımı yapılacağı ilan edildi.

Başvuru Yapacak adaylar için alımı yapılacak nitelikler 1 Adet Mühendis, 1 Adet Mimar, 1 Tekniker ve 2 adet Zabıta memuru olmak üzere 5 memur alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şekli Ve Tarihi

Zabıta Memuru Unvanına Başvur yapmak isteyen adaylar şahsen veya posta yolu ile Yalova İli Merkez İlçesi Kadıköy Beldesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi No:37 Kadıköy/YALOVA adresinde yer alan Kadıköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne adresine müracaatlarını gerçekleştire bileceklerdir.

Diğer Unvanlara Başvuru yapacak adaylar Başvuru kılavuzunda yer alan Mail adresine İstenilen belgelerin iletilmesi ile yapılacaktır.

Başvuru Yapacak adaylar için başvurular 9 Ağustos 2021 Tarihinde başlayacak olup en geç başvurular 13 Ağustos 2021 tarihinde sona erecektir.

Başvuru Şartları

Başvuru yapacak adaylar için başvuru yapacağı unvanın gerektirdiği öğrenim şartını taşıma, 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından gerektirdiği KPSS puanına sahip olma, 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıma, Zabıta Memurları için rkeklerde en az 1.67 metre, boyunda olmak, Zabıta memurları için boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Belediye Başkanlığı 7500 TL Maaş 5 Memur Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın