Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Ziraat Mühendisi Alımı

Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Ziraat Mühendisi Alımı
Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Ziraat Mühendisi Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu mühendis alımı için başvuracakların üniversitelerin gerekli bölümlerinden mezun olmaları, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve alanları ile ilgili olan teknolojilerini etkin kullanabilmeleri gerekiyor.

KPSS ŞARTSIZ ZİRAAT MÜHENDİSİ ALIMI

İzmir mühendis alımı için son başvuru tarihi 11.11.2021 olarak açıklanmıştır.

İzelman kuruluşu personel alımı için başvuru yapmak isteyen şahısların aşağıda yazılı olan mail adresine özgeçmişlerini yollamaları gerekiyor.

basvuru@izelman.com.tr

 

izelman-ziraat-muhendis-alim.jpg

 

KAMU MÜHENDİS ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İş başvurusu yapacak olan kişilerin aksiyonlarının takibinin ve kontrolünün sağlanması, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları ve danışmanlık faaliyeti çerçevesinde risk değerlendirme çalışmalarının yapması gerekiyor.

Kamu personel alımı için görev almak isteyenlerin Kurumsal risk yönetimi sisteminin işleyişinin takip edilmesi, analitik düşünen, çözüm odaklı olmaları ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Dinamik bir şekilde ekip çalışmasına uygun olması, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması, planlama ve organizasyon becerileri kuvvetli olması ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

Bütün kamuda çalışmak isteyenlerin yazılı ve sözlü iletişimlerinde iyi olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması, detaylarda özenli çalışmaya yatkın olması ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Ziraat Mühendisi Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın