Belediye En Az İlkokul Şoför Alımı

Belediye En Az İlkokul Şoför Alımı
Belediye En Az İlkokul Şoför Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR personel alımı yapmaya devam ediyor. Rize Belediyesi İŞKUR üzerinden yeni ilan yayınladı. Yayınlanan ilana göre Rize belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 1Şoför-İtfaiye Aracı personeli alımı gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan alımda adaylar en az ilkokul mezunu olma şartları arandı. İlkokul mezunu ve aşağıda belirtilen şartları taşıyan adaylar istenilen belgeler ile birlikte ilana başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru Bilgisi

Başvuru yapmak isteyen adaylar istenilen belgeleri ve şartları yerine getirdikten sonra İŞKUR il müdürlüklerine veya İnternet adresi üzerinden 00005873279 ilan numarası ile başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

Başvuru yapacak adaylarda Yangın Güvenliği ve yangınla mücadele eğitim sertifikasına sahip olma, En az 1 yıllık İtfaiye şoförlüğü unvanında tecrübeye sahip olma, Askerlik ile ilişiği bulunmama özel şartları aranmaktadır.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

T.C vatandaşı olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma şartları ile alım yapılacaktır.
Başvuru yapmak isteyen adaylar için İŞKUR ilan numarası 00005873279.

Belediye En Az İlkokul Şoför Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın