Kamu Üniversitesine En Az Lise 7 Güvenlik Görevlisi Alınacak

Kamu Üniversitesine En Az Lise 7 Güvenlik Görevlisi Alınacak
Kamu Üniversitesine En Az Lise 7 Güvenlik Görevlisi Alınacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğünün İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre Kurumun bünyesine çalışmak üzere 10 büro memuru alımı gerçekleştirilecek.

Alım süreci ile ilgili tüm duyurular kurumun  web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.

Alım İŞKUR üzerinden yapılacak olup adaylar en geç 12 Şubat 2021 tarihi saat 17.00 kadar başvurularını gerçekleştireceklerdir.

Başvurular Nasıl Gerçekleştirilecek?

Başvuru yapacak adaylar istenilen belgeler ile birlikte Bingöl il sınırları içerisinde yer alan İŞKUR il şubeliklerine başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR resmi internet adresi üzerinden giriş yaptıktan sonra 00005874436 İŞKUR ilan numarası ile tüm detaylar öğrenebileceklerdir.

İstenilen belgeleri ve şartları yerine getiren adaylar 8 Şubat 2021 tarihi ile 12 Şubat 2021 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Şahsen veya posta yolu dışında yapılacak olan başvurular gerçersiz sayılacak olup başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylarda aranan özel şartlar ve Alımı yapılacak

En az lise mezunu olma, en fazla önlisans mezunu olma, 5188 sayılı kanun gereği özel güvenlik eğitimini başarıyla tamamlamış olma, erkek adayların en az 170 cm boyunda olması Unvan8 Şubat 2021 tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış 30 yaşını geçmemiş olma,

Silahlı özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olma, güvenlik görevini yapmaya engel olacak vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı sapalık kurulu raporu ile belgelendirme şartları aranmaktadır.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

T.C vatandaşı olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma,

Görevini yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma şartları ile alım yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden giriş yaptıktan sonra 00005874436 İŞKUR ilan numarası ile tüm detaylar öğrenebileceklerdir.

Kamu Üniversitesine En Az Lise 7 Güvenlik Görevlisi Alınacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın