Belediye KPSS 60 Puan Mimar Mühendis Alım İlanı Yayımlandı

Belediye KPSS 60 Puan Mimar Mühendis Alım İlanı Yayımlandı
Belediye KPSS 60 Puan Mimar Mühendis Alım İlanı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel Yönetimler Sayfasında yer alan ilanda Rize ili Derepazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 1 Şehir Plancısı, 1 Mühendis, 1 Mimar ve 1 Peyzaj Mimarı alınacağı belirtildi.

Adaylarda aranacak olan genel şartlar

Türk vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak ve Hangi kadroya başvuru yaptığına dair dilekçe vermek şartları aranmaktadır.

Şehir Plancısı için aranan nitelikler

Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Şehir ve Bölge Planlama bölümünden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak ve 2018 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Mühendis için aranan nitelikler

Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak ve 2018 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Mimar için aranan nitelikler

Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Mimarlık bölümünden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak ve 2018 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Peyzaj Mimarı için aranan nitelikler

Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak ve 2018 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan başvuru sırasında istenen belgeler aşağıdaki gibidir

Başvuru formu (Kurumdan yada Kurum internet sitesinden temin edilecektir),  Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının Aslı veya Noter onaylı sureti, KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Diploma veya Mezuniyet Belgesi aslı veya Noter onaylı sureti veya E-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi ve Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya Noter onaylı sureti, Görevini devamlı olarak yapmaya engel herhangi bir durumu olmadığına dair beyanı, 4 Adet Biyometrik Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak), Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti ve Hangi kadroya başvurduğuna dair dilekçe istenmektedir.

İstenen evrakların Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyece onaylanabilir.

Başvuru şekli, yeri ve zamanı

Adaylar başvuruda istenilen belgeleri ile birlikte 26 Ağustos 2020 tarihinden 31 Ağustos 2020 tarihi saat 17.00’ye kadar (günlerinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında) müracaatlarını yapabileceklerdir. 

Müracaatlar şahsen, elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılabilecektir.

Başvuru kılavuzu.

Belediye KPSS 60 Puan Mimar Mühendis Alım İlanı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın