Belediye Türkiye Geneli Başvuru 50 Zabıta Memuru ve Memur Alım İlanı Verildi

Belediye Türkiye Geneli Başvuru 50 Zabıta Memuru ve Memur Alım İlanı Verildi
Belediye Türkiye Geneli Başvuru 50 Zabıta Memuru ve Memur Alım İlanı Verildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayımlanan bu ilana göre İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığında görev yapmak üzere 20 Memur ve 30 Zabıta Memuru alımı yapılacağı belirtiliyor.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak ve Görevini yapmasına engel akıl veya bedensel engeli bulunmamak ve Hangi kadroya başvuru yaptığını belirten dilekçe vermek şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre Memur için aranan özellikler (7 personel)

İlanda belirtilen Önlisans programlarından mezun olmak ve KPSSP93 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre Memur için aranan özellikler (13 personel)

İlanda belirtilen Lisans programlarından mezun olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre Zabıta Memuru için aranan özellikler (5 kişi)

İlanda belirtilen Önlisans programlarından mezun olmak, Erkeklerde en az 1.67 metre Kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+, -) 10 kg’dan fazla fark olmamak, En Az A2 ehliyete sahip olmak ve KPSSP93 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre Zabıta Memuru için aranan özellikler (5 kişi)

İlanda belirtilen Önlisans programlarından mezun olmak, Erkeklerde en az 1.67 metre Kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+, -) 10 kg’dan fazla fark olmamak ve KPSSP93 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre Zabıta Memuru için aranan özellikler (20 kişi)

İlanda belirtilen Lisans programlarından mezun olmak, Erkeklerde en az 1.67 metre Kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+, -) 10 kg’dan fazla fark olmamak ve KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru yeri, tarihi, şekli ve süresi

Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 31 Ağustos 2020 – 4 Eylül 2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (08:30-12:30 / 13:30-17:30) Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Adaylar başvurularını şahsen, elektronik ortamda veya posta yoluyla yapabileceklerdir.

Başvuru kılavuzu.

Belediye Türkiye Geneli Başvuru 50 Zabıta Memuru ve Memur Alım İlanı Verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın