Belediye KPSS 65 Puan 20 Zabıta Memuru Alımı Açıklandı

Belediye KPSS 65 Puan 20 Zabıta Memuru Alımı Açıklandı
Belediye KPSS 65 Puan 20 Zabıta Memuru Alımı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel Yönetimler sayfasında yayımlanan ilana göre Cizre Belediye Başkanlığı KPSS 65 puanla 20 kadın/erkek zabıta memuru alınacağını belirtti.

Alınacak adaylarda aranan genel şartlar aşağıdaki gibidir

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak ve Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak şartları aranmaktadır.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler 

Herhangi bir Lisans programından mezun olmaları, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları ve 2018 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir.

Adaylarda aranan özel şartlar ise aşağıdaki gibidir

Sınav tarihi itibarı ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Daha önce çalıştığı kurum ve kuruluşlardan disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak, Erkek adaylarda 1.67, kadın adaylarda 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak şartları aranmaktadır.

Başvuruda adaylardan istenen belgeler

Başvuru formu (Kurumdan veya kurum internet adresinden temin edilecektir), Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı aslı ve fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesi, Yabancı okullar için denklik belgesi, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmadığına dair beyanı, Görevini yapmasına engel durumu olmadığına dair beyanı, Sürücü belgesinin alı veya onaylı örneği ve 4 adet fotoğraf istenmektedir.

Başvuru şekli, yeri ve zamanına dair bilgiler

İlana başvuru yapacak adaylar yukarı istenilen belgelerle beraber 24 Ağustos 2020 tarihinden 31 Ağustos 2020 tarihi mesai bitimine kadar şahsen müracaat edeceklerdir.

Adayların boy ve kilo ölçümü başvuru tarihleri arasında Belediye Hizmet Binasında bulunan Zabıta Müdürlüğü biriminde yapılacaktır.

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru kılavuzu.

Belediye KPSS 65 Puan 20 Zabıta Memuru Alımı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın