Belediyeye B Sınıf Ehliyet KPSS 65 Zabıta Memuru Alımı

Belediyeye B Sınıf Ehliyet KPSS 65 Zabıta Memuru Alımı
Belediyeye B Sınıf Ehliyet KPSS 65 Zabıta Memuru Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanlığının yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 zabıta memuru ve 1 Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar 26 Nisan 2021 tarihi saat 09.00 dan 28 Nisan 2021 tarihi saat 17.00 kadar başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Adaylar için başvurular 3 şekilde yapılacak olup elektronik ortamda başvuru kılavuzunda yer alan mail adresine elektronik ortamda yapılacaktır. İnternet ortamında yapamayan adaylar Şahsen veya posta yolu ile Tanoba Belediyesi Merkez/TANOBA adresine müracaatlarını gerçekleştirilecektir.

Adaylarda Aranan Şartlar

T.C vatandaşı olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkum olmamış olma,  Erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmama, görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama, Başvuru kılavuzunda yer alan tabloda aranan özel şartları taşıma ve hangi kadroya başvuru yapacağına dair dilekçe verme şartları ile 2 personel alımı yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

2020 Yılı KPSS 65 puan almış olma, Daha önce çalıştığı Kamu Kurumlarında disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerden çıkarılmamış olma, erkeklerde en az 1.67metre,kadınlardaen az 1.60metreboyundaolmak1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında(+,-) 10kg’danfazla fark olmama, B sınıfı sürücü belgesine sahip olma, 30 yaşını tamamlamış olma şartları ile alım gerçekleştirilecektir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Nüfuz cüzdanı aslı veya fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesi, Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, Askerlik Durum belgesi, sağlık raporu, 2 adet vesikalık fotoğraf, Sürücü belgesi aslı veya noter onaylı fotokopisi, Veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadroları için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgeleme belgeleri istenilmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Belediyeye B Sınıf Ehliyet KPSS 65 Zabıta Memuru Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın