Üsküdar Belediyesi 4350 TL Maaş 45 Zabıta Memuru Alımları

Üsküdar Belediyesi 4350 TL Maaş 45 Zabıta Memuru Alımları
Üsküdar Belediyesi 4350 TL Maaş 45 Zabıta Memuru Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına bağlı olan Üsküdar Belediyesi kurumuna bünyesinde çalışmak üzere 45 adet KPSS 70 puan ile zabıta memuru alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şekli Ve Tarihi

Adaylarda istenilen belgeler ile birlikte adaylar 26 nisan 2021 tarihi saat 09.00 dan 30 nisan 2021 tarihi saat 17.00 kadar başvurularını yapabileceklerdir.

Mimar Sinan Mahallesi çavuş dere caddesino:35 Üsküdar/İstanbul adresindeki Üsküdar belediye başkanlığı insan kaynakları ve eğitim müdürlüğüne bağlı ÜSİM (Üsküdar istihdam merkezi) adresine istenilen belgeler ile birlikte şahsen müracaatlar gerçekleştirilecektir.

Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

T.C vatandaşı olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, Türk Ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmama, görevini devamlı yapmasında engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama, Başvuru kılavuzunda yer alan tabloda belirtilen kadroların gerektirdiği özel şartları taşıma şartları ile 45 Zabıta memuru alımı gerçekleştirilecektir.

Adaylarda İstenilen Belgeler
 
Belediye web adresi üzerinden Tarafından temin edilmiş başvuru forumu, Nüfus cüzdanı aslı veya kurumca onaylanmış fotokopisi, yabancı okullardan mezun olanlar için denklik belgesi,  ÖSYM tarafından temin edilecek olan KPSS sonuç belgesi (doğrulama kodu ile) erkek adaylar için askerlik durum belgesi, sağlık belgesi, 3 Adet vesikalık fotoğraf ve sürücü belgesi aslı veya fotokopisi belgeleri istenilmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Üsküdar Belediyesi 4350 TL Maaş 45 Zabıta Memuru Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın