Beykoz Beytaş Kurumuna KPSS’siz Danışma Memuru Alımı

Beykoz Beytaş Kurumuna KPSS'siz Danışma Memuru Alımı
Beykoz Beytaş Kurumuna KPSS'siz Danışma Memuru Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KPSS’siz memur alımı için başvuru yapacak olan kişilerin 18 ile 30 yaş arasında olması, hijyen belgelerinin olması, en az ortaöğretim mezunu olmaları ve tercihen turizm otelcilik bölümünden mezun olmaları gerekmekte.

Kamu personel alımı için çalışmak isteyenlerin misafir memnuniyet odaklı çalışabilmesi, iletişimi ve diksiyonu düzgün olmaları gerekmekte.

BEYKOZ BELEDİYESİ MEMUR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Beykoz belediyesi personel alımı son başvuru tarihi 3.11.2021 olarak bildirildi.

Başvuru yapacak olan bütün kişilerin Beykoz belediyesi başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.

 

memur-alimlari.jpg

 

KAMU PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Beykoz Beytaş Kurumuna KPSS’siz Danışma Memuru Alımı için açıklanan ilan için başvurmak isteyen kişilerin kamu hak ve hukuklarından mahrum olmama zorunluluğu bulunmakta.

KPSS şartsız memur alımı yapılması için yayını gerçekleştirilmiş bilgilerde yayınlanmış bulunan iş ilanlarına başvurmaya istekli şahısların suçlarından affedilmiş olsalar bile ülkenin güvenliğine karşı suç işlememiş olmak zorunluluğu var.

Beykoz belediyesi başkanlığına 2 adet danışma personeli alımı duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

KPSS’siz memur alımı için başvuru yapacak olan kişilerin 18 ile 30 yaş arasında olması ve personel ilanına başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

Kamu personel alımı için çalışmak isteyenlerin misafir memnuniyet odaklı çalışabilmesi ve duyurusu yapılan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşların yasa dışı olan suç örgütleri için propaganda yapmamış olması gerekmekte.

Çalışmak isteyen kişilerin iletişimi ve diksiyonu düzgün olmaları ve duyurulmuş resmi ilan başvuracak tüm adayların Kimlik kartının aslı ve fotokopisinin olması zorunludur.

Beykoz Beytaş Kurumuna KPSS’siz Danışma Memuru Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın