BOTAŞ 268 İşçi Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

BOTAŞ 268 İşçi Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı
BOTAŞ 268 İşçi Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25-29 Ocak 2021 tarihlerinde başvuruları alınan BOTAŞ 2021 yılı 238 kamu personeli alımı kapsamında başvuru sonuçları belli oldu. Başvuruların tamamlanmasının ardından İŞKUR’e gerekli belgelerini gönderen adayların evrak kontrolleri sonuçlandırılarak gerekli listeler açıklandı.

BOTAŞ 238 İşçi Alımı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada başvuruların 25 Ocak ile 29 Ocak 2021 tarihleri arasında personel alımı başvuruları alınan 238 kadro için sözlü aşamasına geçilecek. Aşağıdaki bağlantıdan gerekli sözlü sınava katılacaklara kullanıcı adı ve şifrelerinizle yapabilirsiniz.

Başvurularını Türkiye İş Kurumu “İŞKUR”da yapan adayların evrak kontrolleri sağlandı ve mülakat tarih ve saatleri de belli oldu.

BOTAŞ Memur Alımı Branşları

BOTAŞ 238 kadroya mühendis alımı, müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı alımı, büro görevlisi alımı, itfaiye görevlisi alımı ve teknisyen alımı için sözlü sınavlara geçiliyor.

BOTAŞ 238 Personel alımı hangi illere yapılacak: Aksaray, Ankara, Adana, Şanlıurfa, Kayseri, İstanbul, Bursa, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Ağrı, Çorum, Erzurum, Aydın, Kocaeli, Diyarbakır, Hatay, Kars, Ardahan, Şırnak, Samsun, Konya, Artvin, Rize, Kahramanmaraş illeri için yapılacak.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. “BOTAŞ” Genel Müdürlüğü sözlü sınav yeri ve tarihlerinizi başvuru esnasında kullanıcı adı ve şifrelerinizle giriş yaptığınız aşağıdaki alandan öğrenebilirsiniz.

BOTAŞ 268 İşçi Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın