Burdur Çeltikçi Belediyesi 4 Memur Alımı

Burdur Çeltikçi Belediyesi 4 Memur Alımı
Burdur Çeltikçi Belediyesi 4 Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burdur Çeltikçi Belediye Başkanlığı Personel Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği” hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla 1 adet Lisans mezunu Memur, 1 adet Lisans mezunu Şoför, 1 Adet Lisans mezunu İtfaiye Eri ve 1 adet Lise mezunu İtfaiye eri olmak üzere toplam 4 memur istihdam edileceği bilgisi yer alıyor.

Burdur Çeltikçi Belediyesi 4 memur alımı başvuru şartları arasında;

Erkek adaylar için askerliğini yapmış olma ya da erteletmiş olma, İtfaiye eri kadrosuna için erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olma,

2018 KPSSP93 puan türünden memur kadrosu için en az 65 puan alma,
2018 KPSSP3 puan türünden şoför kadrosu için en az 55 puan alma,
2018 KPSSP3 puan türünden itfaiye eri kadrosu için en az 45 puan alma,
2018 KPSSP94 puan türünden itfaiye eri kadrosu için en az 65 puan alma,

En az B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olma, Her kadro için ilanda belirtilen alanlarda Lisans mezunu olma yer alıyor.

Başvuru Süresi

Burdur Çeltikçi Belediyesi 4 memur alımı başvuru tarihleri 28 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olup, 01 Eylül 2020 saat 17,30’a kadar devam ediyor. İtfaiye eri başvuruları şahsen Çeltikçi Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğüne yapılması gerekiyor. Diğer kadrolar için Elektronik ortamda, belediyenin resmi internet adresine online ya da Çeltikçi Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılabiliyor.

Sözlü ve Uygulamalı Sınav Tarihleri

Burdur Çeltikçi Belediyesi 4 memuru alımı için sözlü sınav için hak kazananlar 10 Eylül tarihinde saat 09,00’da Çeltikçi Belediyesi hizmet binasında sözlü sınava tabi tutulacak. İtfaiye eri için yapılacak uygulama sınavı 11 Eylül tarihinde saat 09,30’dan itibaren gerçekleştirileceği bilgisi ilanda yer alıyor.

Başvuru kılavuzu.

Burdur Çeltikçi Belediyesi 4 Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın