Büyükşehir Belediye Daimi Kadro En Az Lise Mezun 4 Şoför Alıyor

Büyükşehir Belediye Daimi Kadro En Az Lise Mezun 4 Şoför Alıyor
Büyükşehir Belediye Daimi Kadro En Az Lise Mezun 4 Şoför Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı MUTTAŞ San. ve Tic. A.Ş. İŞKUR’da yaptığı açıklamada alınacak 4 personelin daimi kadrolarda Şoför olarak kurum bünyesinde görev yapmak üzere alınacağını belirtti.

Şoför için aranan nitelikler (Daimi kadro 4 personel)

Askerlikle ilişiği bulunmamak, En az E veya D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, SRC2 belgesine sahip olmak, Psikoteknik belgesine sahip olmak, En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak ve Muğla ili Datça ve Milas İlçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Kimlik fotokopisi, CV (Öz Geçmiş), Sürücü belgesi, Mesleki yeterlilik belgesi ve Psikoteknik belgesi istenmektedir.

Adaylar için son başvuru tarihi 26 Haziran 2020’dir.

Başvuru kılavuzu.

Şoför Kime Denir?

Şoför, kara yolunda ticari olarak tescil edilmiş motorlu araçları kullanarak taşıma hizmeti sunan, gerekli belge ve eğitime sahip kişiler için kullanılan meslek ismidir. Şoför kelimesi, dilimize Fransızcadan geçmiş ve “ısıtan kişi” anlamına gelmektedir. Şoför tanımı, ilk önce, buharlı gemi ya da lokomotifte motor kazanına kömür atarak onu harlayan kişiler için kullanılmıştır.

Şoförlük Mesleği Nedir?

Şoförlük mesleği, yoğun iş temposuna sahip ve tam anlamıyla konsantrasyon isteyen sorumlulukları yüksek bir iştir. Günümüzde şoförlüğün iş tanımı oldukça kapsamlıdır. Kişiye özel şoförler olduğu gibi, toplu taşıma araçlarını kullanan kadrolu memur şoförler, yurt içi ile yurt dışı yolculukları yapan tır şoförleri ve devletin üst düzey çalışanları için hizmet veren makam şoförleri vardır. Şoförler tam zamanlı, yarı zamanlı ya da serbest zamanlı olarak çalışabilmektedir.

Şoförlük için Gerekli Belgeler Nelerdir?

Aracın sınıfına uygun şoför ehliyeti, Mesleki yeterlilik belgesi (SRC1, SRC2, SRC3, SRC4, SRC5…) ve Yurtdışı taşımalar için Turing’den uluslararası şoför ehliyetidir.

Şoförler için aranan genel beklentiler Nelerdir?

Diksiyonu düzgün, Askerlik hizmetini tamamlamış, Belgeleri ve evrakları tam, Gerekli izin belgesine sahip ve Esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak.

Büyükşehir Belediye Daimi Kadro En Az Lise Mezun 4 Şoför Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın