Büyükşehir Belediyesi 27 Sürekli İşçi Alacak

Büyükşehir Belediyesi 27 Sürekli İşçi Alacak
Büyükşehir Belediyesi 27 Sürekli İşçi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon araklı belediyesinin yayınlamış olduğu ilana göre Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 27 Daimi işçi alımı gerçekleştirilecek.

İlana göre belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 3Beko loder İşçisi, 1Ekskavatör, 1 Greyder Operatörü, 4 Kamyon Şoförü, 3 Kontrolör yardımcısı, 12 temizlik görevlisi, 1 İnşaat mühendisi, 1 şehir plancısı,1 harita mühendisi alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adaylar için istihdam niteliği daimi nitelikte olduğu açıklandı.

Başvuru Şekli

Başvuru yapmak isteye adaylar Başvuru Kılavuzunda yer alan “Başvuru Adresi” web adresine yapılacaktır. Yapılacak olan alım Online olarak elektronik ortamda olduğu belirtildi.

Duyurular

Başvuru yapacak adayların Araklı belediyesi tarafından belirlenecek yer ve tarihte belediyenin resmi internet adresi üzerinden açıklama yapılacaktır.

Başvuru Tarihi

Adaylar için başvurular 16 Şubat 2021 tarihinde başlamıştır. Başvuru yapacak adaylar 26 Şubat 2021 tarihine saat 23.59 kadar başvurular gerçekleştirile bilecektir. Adaylar bu süre dışında başvurularını internet ortamı içerisinde gerçekleştirebileceklerdir.

Önemli Bilgi

Başvuru yapmak isteyen adaylar için internet ortamı dışında yapılacak olan şahsen veya posta yolu yapılacak olan müracaatlar başvurular kabul edilmeyecektir. Sadece İnternet üzerinden başvurular gerçekleştire bileceklerdir.

27 İşçi Alımı Şartları

657 Sayılı devlet memurları kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıma, Belirli suçlardan ceza almamış veya mahkum olmamış olma, İlanın yayınlandığı tarihi 16 şubat 2021 tarihinden itibaren 3 yıllık en az Beko loader sertifikasına sahip olma, Askerlik ile ilişiği bulunmama, başvuru tarihi itibari ile en az 1 yıldır Araklı İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma, 31 yaşını tamamlamamış olma, Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama şartları ile alım yapılacaktır.

Adaylarda İstenilen Başvuru Belgeleri

Başvuru yapacak adaylar İnternet Üzerinden başvurularını tamamladıktan sonra başvuruları onaylanan adaylar Kendileri ile birlikte şahsen Adli sicil kaydı belgesi, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, askerlik durum belgesi, e-Devlet tarihçeli ikametgâh belgesi belgeleri istenilmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar aranan şartları ve istenilen belgeleri yerine getirdikten sonra başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Adaylar Başvuru kılavuzunda yer alan unvanların şartlarını tek tek inceleyebileceklerdir.

Başvuru için kılavuz.

Büyükşehir Belediyesi 27 Sürekli İşçi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın