SYDV İŞKUR’ Dan Temizlik Görevlisi Alımı

SYDV İŞKUR’ Dan Temizlik Görevlisi Alımı
SYDV İŞKUR’ Dan Temizlik Görevlisi Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş Nurhak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfının yayınlamış olduğu ilana göre kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli olarak 4 temizlik işçisi alımı gerçekleştirilecek.

İlana göre belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 Temizlik işçisi alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adaylar için istihdam niteliği geçici nitelikte olduğu açıklandı. Adaylar  1 Mart 2021 tarihinden itibaren 21 aralık 2021 tarihine kadar çalışacaklardır.

Başvuru Şekli Tarihi ve Adresi

Başvuru yapacak adaylar için başvurular 16 Şubat 2021 tarihinde başlamış olup 22 Şubat 2021 tarihinde sona erecektir. 22 Şubat 2021 tarihinde saat 17.00 da sona erecektir.

Başvuru yapacak adaylar bu tarihleri dışında başvuru yapamayacak olup şahsen veya posta yolu dışında yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar Nurhak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı adresine şahsen veya posta yolu ile istenilen belgeler ile birlikte müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Temizlik Görevlisi Alımı Müracaat Koşulları

“Engelli Ve Yaşlı bakım Projesi” kapsamında vakıf tarafından yaşlı ve engelleri evlerinde ziyaretlerini gerçekleştirme ve projeden faydalanmayı kabul edenlerin vakıf tarafından program çerçevesinde alımı gerçekleştirilecek

Başvuruda Gerekli Belgeler

Dilekçe, Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, Erkek adayların en az b sınıfı sürücü belgesine sahip olma, sağlık raporu, adli sicil kaydı, kimlik fotokopisi, geriatri bölümü mezunu olma veya engelli ve yaşlı bakımı sertifikasına sahip olma belgeleri gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu.

SYDV İŞKUR’ Dan Temizlik Görevlisi Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın