Büyükşehir Belediyesi En Az İlkokul Şoför Alımı

Büyükşehir Belediyesi En Az İlkokul Şoför Alımı
Büyükşehir Belediyesi En Az İlkokul Şoför Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir büyükşehir belediyesinin yayınlamış olduğu ilana göre belediye 2 farklı kurum bünyesine çalışmak üzere 1 Otobüs Şoförü 2 Greyder operatörü alımı gerçekleştirilecek.

Alımı yapılacak olan 1 Otobüs Şoförü 2 Greyder operatörü istihdam niteliği daimi nitelikte olduğu belirtildi.

Başvurular Nasıl Gerçekleştirilecek

1 otobüs şoförlüğü İlanına başvuru yapmak isteyen adaylar istenilen belgeler ile birlikte ESTRAM hafif raylı sistemler Ulaşım San. Tic. A.Ş adresine istenilen belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir.

2 Greyder Operatörü İlanına başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru kılavuzunda yer alan mail adresine Özgeçmiş/CV gönderilerek yapılacaktır. Gönderilen CV ler değendirildikten sonra olumlu sonuçlara sahip adaylar görüşmeye çağrılacaktır.

Adaylarda Aranan genel Şartlar

T.C vatandaşı olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak şartları aranmaktadır.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

Otobüs Şoförü: Erkek aday olma, E-D sınıfı sürücü belgesine sahip olma, SRC 2 belgesine sahip olma, Psikoteknik belgesine sahip olma özel şartları aranmaktadır.

Greyder Operatörü: En az ilkokul mezunu olma, Greyder operatörü belgesine sahip olma ve tecrübeye sahip olma şartları aranmaktadır.

otobüs şoförlüğü Başvuru kılavuzu.

Greyder Operatörlüğü Başvuru Kılavuzu.

Büyükşehir Belediyesi En Az İlkokul Şoför Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın