Büyükşehir Belediyesi Müze Müdürlüğüne 272 Sözleşmeli Personel Alacak

Büyükşehir Belediyesi Müze Müdürlüğüne 272 Sözleşmeli Personel Alacak
Büyükşehir Belediyesi Müze Müdürlüğüne 272 Sözleşmeli Personel Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden kamu personel alımı ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlanan yeni kamu personel alımı ilanına göre Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Müze müdürlüğü kurumuna İŞKUR üzerinden 8 farklı unvanda 272 personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Yapacaklar İçin Başvuru Tarihleri

Başvuru yapmak isteyen adaylar en geç 15 şubat 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.  Adaylar için saat 17.00 dan sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Nasıl Başvuru Yapabiliri

Başvuru yapmak isteyen adaylar Başvuru kılavuzunda bulunan “Başvuru adresi” ne şahsen veya posta yolu ile istenilen belgeler ile birlikte müracaat edeceklerdir.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

T.C vatandaşı olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor şartları aranmaktadır.

Alımı yapılacak unvan Ve adeti

9’u engelli 210 beden işçisi, 46 arkeolog, 4 Restorator, 3Şoför, 2 antroplog, 2 sanat tarihçisi ve 1 adet mimar alımı yapılacağı belirtildi.

Adaylarda Aranan Özel Nitelikler

210 Beden İşçisi: Diyarbakır ve belirtilen kazı adresine yakın yerlerde ikamet etme şartları ile 10, Sağlık durumu arazi şartlarına uygun Kocaköy ilçe sınırları içerisinde ikamet etme şartları ile 9 u engelli 200 Beden işçisi alımı gerçekleştirilecektir. Toplamda 210 beden işçisi alımı yapılacak.

51 Arkeolog Mimar ve Restoretor: arkeoloji mezunu olma şartı ile 46 arkeolog, Mimarlık mezunu olma şartlı ile 1 mimar çizim ve mesleki bilgisayar programlarını kullanabiliyor olma şartları ile 4 restorator alımı gerçekleştirilecektir.

4 Antopolog ve Sanat tarihçisi: Antroploji mezunu olma şartı ile 2, Sanat Tarihi bölümü mezunu olma şartlı ile 2 personel alımı gerçekleştirilecek.

7 Aşçı ve Şoför: Diyarbakıt il sınırları içerisinde ikamet ediyor olma ve daha önceden kazı evlerinde çalışıyor olma şartları ile 4 aşçı ve Diyarbakır il sınırları içerisinde ikamet etme şartı ile 3 şoför alımı gerçekleştirilecek.

İstenilen şartları ve belgeleri yerine getiren her aday ilana başvuru yapabilecektir.

Başvuru kılavuzu.

Büyükşehir Belediyesi Müze Müdürlüğüne 272 Sözleşmeli Personel Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın