Tokat SYDV İŞKUR En Az İlkokul 20 Temizlik Görevlisi Alımı

Tokat SYDV İŞKUR En Az İlkokul 20 Temizlik Görevlisi Alımı
Tokat SYDV İŞKUR En Az İlkokul 20 Temizlik Görevlisi Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat Reşadiye belediyesi SYDV İŞKUR üzerinden personel alımı ilanı yayınladı. Yayınlanan personel alımı ilanına göre Reşadiye Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına bünyesinde çalışmak üzere 20 adet sözleşmeli bay bayan temizlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

Çalışmaya hak kazanan adaylar için istihdam niteliği geçici nitelikte olduğu belirtildi. Yani Çalışmaya hak kazanan adaylar kurum bünyesinde 316 gün boyunca istihdam edeceklerdir. Adaylar için son istihdam tarihi 31 aralık 2021 tarihi olarak belirtildi.

Nasıl Başvuru yapabilirim

Başvuru yapmak isteyenler için başvurular İstenilen belgeler ile birlikte Atatürk Caddesi No:4 Reşadiye/TOKAT adresine posta yolu ile veya şahsen müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru Tarihleri

Adaylar için başvuruları bu gün başlamış olup 16 Şubat 2021 tarihinde saat 17.00 da sona erecektir. Başvurularını en geç bu tarihler arasında gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylarda Aranan Şartlar

T.C vatandaşı olma, 20 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor en az ilkokul mezunu olma, Medeni haklarını kullanabilme, 55 yaşını tamamlamamış, Reşadiye ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma, sosyal iletişim becerisine sahip olma, adli ve idari soruşturmada sonucun olumlu olması, kendisi veya evli ise eşi herhangi bir sigortalı işte çalışmaması ve seyahat engeli bulunmaması şartları aranmaktadır.

İstenilen Belgeler

Önlü-Arkalı Çekilmi T.C kimlik fotokopisi, Vukuatlı nüfus kayıt örneği, son 6 ay içerisinde çekilmiş olan 2 adet vesikalık fotoğraf, adli sicil belgesi, diploma, sertifika veya mezuniyet belgesi ve sağlık raporu belgeleri istenilmektedir.

Başvuru yapacak adaylar istenilen belgeleri ve şartları yerine getirdikten sonra başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru kılavuzu.

Tokat SYDV İŞKUR En Az İlkokul 20 Temizlik Görevlisi Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın