Çankaya Belediyesi 80 Zabıta Memuru Alımı

Çankaya Belediyesi 80 Zabıta Memuru Alımı
Çankaya Belediyesi 80 Zabıta Memuru Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 80 personelin Kadın/Erkek Zabıta Memuru olarak kurum bünyesinde görevlendirileceği belirtildi.

Adaylarda aranan genel şartlar

Türk vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibarı ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için Askerlik ile ilişiği olmamak (Askerlik çağına gelmemiş olmak, yapmış olmak, ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak) ve Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak şartları aranmaktadır.

Adaylarda aranan Özel şartlar

Erkekler için 1.67 cm, Kadın adaylar için 1.60 cm boyunda olmak ve Boy Kilo arasında (+,-) 10 kilodan fazla fark olmamak şartları aranmaktadır.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler (34 personel)

Erkek olmak, Herhangi bir lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 2018 KPSSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler (6 personel)

Kadın olmak, Herhangi bir Lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 2018 KPSSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler (24 personel)

Erkek olmak, Herhangi bir Ön Lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 2018 KPSSS sınavından KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler (6 personel)

Kadın olmak, Herhangi bir Ön Lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 2018 KPSSS sınavından KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler (10 personel)

Erkek olmak, Herhangi bir Ortaöğretim kurumundan (Lise ve dengi okul) mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 2018 KPSSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuruda istenen belgeler

Başvuru formu (Kurumdan veya kurum internet adresinden temin edilecek), Nüfus cüzdanı aslı veya noter tasdikli örneği (Aslı görülmek kaydıyla kurum tarafından onaylanacaktır), Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurum tarafından onaylanacaktır), Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurum tarafından onaylanacaktır), KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurum tarafından onaylanacaktır) ve 3 adet fotoğraf (1 tanesi forma yapıştırılacak) istenmektedir.

Başvuru şekli, yeri ve zamanı

Adaylar 23 – 29 Haziran 2020 (29 Haziran saat 17:00’a kadar) tarihleri arasında yukarıda sayılan belgeler ile birlikte Çankaya Belediye Başkanlığına şahsen müracaat edeceklerdir. 

Posta ve e-posta yolu ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi 3 Temmuz 2020 tarihinde kurum resmi internet sayfasından ilan edilecektir.

Adaylar için sözlü ve uygulamalı sınav 6 – 10 Temmuz 2020 tarihinde Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde yapılacaktır. 

Başvuru kılavuzu.

Çankaya Belediyesi 80 Zabıta Memuru Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın