Çankırı Belediyesi KPSS 60 Zabıta Memuru Alımı

Çankırı Belediyesi KPSS 60 Zabıta Memuru Alımı
Çankırı Belediyesi KPSS 60 Zabıta Memuru Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çankırı Belediyesi Başkanlığının göre Nisan ayı ilanları Kapsamında yayınlamış olduğu ilana göre başkanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 11 Kişilik boş kontenjana Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 Puan almış olma şartı ile 11 Adet zabıta memuru alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adayların boy ve kilo ölçümleri şahsen başvuru sırasında Belediye tarafından yapılacaktır.

Başvuru tarihleri ise 14 Niasn 2021 ile 16 nisan 2021 tarihleri arasında başvuru kılavuzunda yer alan İstenilen belgeler ile birlikte Yaylakent Cumhuriyet Mahallesi Ankara Caddesi No:92 Orta/Çankırı adresine başvurular gerçekleştirilecektir.

Adaylarda Aranan Şartlar

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile beliri suçlardan ceza almamış olma, Erkek adaylar için askerlik durumunun Askerlik ile ilişiğinin bulunmamış olması, İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşıma, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmama şartları ile 11 Zabıta memuru alımı gerçekleştirilecektir.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

Herhangi Bir ön lisans programından mezun olma, En az b Sınıfı sürücü belgesine sahip olma, KPSS en az 60 puan almış olma, erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (±)  10  kilogramdafazla  fark  olmama, 30 yaşını doldurmamış olmak özel şartları ile 11 adet Zabıta Memuru alımı gerçekleştirilecektir.

İlan metni.

Çankırı Belediyesi KPSS 60 Zabıta Memuru Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın