Cep Telefonlarını Streç Filmle Sararak Kullanın

Cep Telefonlarını Streç Filmle Sararak Kullanın
Cep Telefonlarını Streç Filmle Sararak Kullanın
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dışarı Çıkarken Streçle Sarın

Korona virüsten korunmak için pek çok önlem alınıyor. Eldivenler, maskeler kullanılıyor ancak atlanılan bir nokta var ki virüsün yayılmasına daha çok neden oluyor. Her an elimizde olan cep telefonları dışarı çıktığımızda da eve girdiğimizde de kullanmaya devam ediyoruz. Bu durumdaki dışarıdaki virüs eve ve yeniden ellerimize taşınıyor. Bütün dezenfekte işlemleri de boşa gidiyor.

İşte bu riski göz önünde bulunduran Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü vatandaşlara bir öneride bulundu. Dışarı çıkarken telefonları streç filmle kaplamak ve eve gelindiğinde çıkarmak gerekiyor. Hatta telefonunuzu kolonya ile silerek daha etkin bir koruma sağlayabilirsiniz.

Şu an kullanılan cep telefonları dokunmatik olduğu için streç kullanmanıza engel olmayacaktır. Her ne kadar dışarıda eldiven takıyor ve telefonunuza eldivenle dokunamıyorsunuz. Çünkü eldivenler dokunmatik ekran kullanımına engel oluyor. Bu yüzden en iyi yöntem streç film kullanmaktır.

Eve girerken kullanılan anahtarlar da virüs taşıyıcısı olduğundan eve gelir gelmez sabun ve suyla yıkamak gerekir. Virüs metal, cam ve plastikte günlerce canlı kaldığı için bunların temizliğine dikkat etmek gerekiyor. Özellikle elektronik cihazlar her an elimizde olduğu için iyi bir virüs taşıyıcısıdır ve azami dikkat etmek gerekir.

Cep Telefonlarını Streç Filmle Sararak Kullanın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın