Cerrahpaşa 36 Hemşire ve Diyetisyen Alımı

Cerrahpaşa 36 Hemşire ve Diyetisyen Alımı
Cerrahpaşa 36 Hemşire ve Diyetisyen Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü yaptığı açıklamada alınacak 36 personelin 34 Hemşire ve 2 Diyetisyen olarak üniversite sağlık uygulama ve araştırma merkezleri bünyesinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan genel şartlar

İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak, 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek ve vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak ve 2018 yılı KPSS sınavından KPSSP94 ve KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan nitelikler (20 personel)

Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden Mezun Olmak ve 2018 KPSS P94 Puan Türünden 60 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan nitelikler (14 personel)

Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak ve 2018 KPSS P3 puan türünden 60 ve üzeri almış olmak şartları aranmaktadır.

Diyetisyen için aranan nitelikler (2 personel)

Beslenme ve Diyetik Bölümü Lisans mezunu olmak ve 2018 KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli, yeri ve tarihi

Adaylar ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden (11 Mayıs 2020) itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) üniversite internet sitesinden başvuru formunu doldurarak istenilen belgelerle birlikte kuruma şahsen müracaat edeceklerdir.

Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylardan istenen belgeler

Fotoğraflı Başvuru Formu (kurum internet sayfasında yayımlanan başvuru formu doldurulacaktır), Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi ve 2018 KPSS Sınav Sonuç Belgesi istenmektedir.

Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde üniversite internet sitesinde yayımlanacaktır. Kontenjan sayısı kadar yedek belirlenecektir. 

Asil kazananlar atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar sırasıyla çağırılacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin üniversite internet adresinde duyurulacaktır.

Adaylara ayrıca yazılı ya da sözlü bir tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru kılavuzu.

Cerrahpaşa 36 Hemşire ve Diyetisyen Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın