Jandarma ve Sahil Güvenlik Personellerine Ücretsiz Toplu Taşıma

Jandarma ve Sahil Güvenlik Personellerine Ücretsiz Toplu Taşıma
Jandarma ve Sahil Güvenlik Personellerine Ücretsiz Toplu Taşıma
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Toplu Ulaşımları Kapsamayacak

Ülkemizde bazı meslek grupları toplu taşımalardan ücretsiz yararlanırken bazıları da indirimli olarak istifade etmektedirler. Ülke genelinde uygulanan 2002/3654 sayılı kararda 9 Mayıs tarihinde bir değişiklik yapıldı. Bu değişiklik ile toplu taşımalardan ücretsiz yararlanabilen kurum personellerine 2 yeni kurum daha eklendi. Bunlar Jandarma ile Sahil Güvenlik Komutanlığı oldu.

Bu iki kurumda çalışmakta olan personeller sadece belediyelerin sunmuş olduğu toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz istifade edebilecek. Özel toplu taşıma araçlarında ücret ödemeleri gerekecek.

24 Mart tarihinde getirilen kararda ise sağlık çalışanlarına yönelik olarak bir ayrıcalık getirilmişti. Bu ayrıcalık ile özel toplu taşıma araçlarını dahi ücretsiz kullanabilmelerinin önü açılmıştı. Ancak bu düzenleme 31 Mayıs 2020 tarihine kadar geçerli olacak. Eğer sonradan bu düzenleme yeni bir karar ile uzatılmazsa yeniden özel toplu taşıma araçlarında ücret ödemeleri gerekecektir.

Alınan bu yeni kararlar ile bazı kamu kurumlarında çalışan personellerin motive edilmesi ve işlerine ulaşımlarının kolaylaştırılması amaçlanmaktadır. Dolayısıyla kamu hizmetlerinin daha iyi ve aksamadan işlemesi de sağlanmış olacaktır. ilerleyen süreçte bu kararlarda yeni değişiklikler yapılması da gündeme gelebilir. Bu tür durumlarda sizlere internet sayfamızdan bildirimlerde bulunmaya devam edeceğimizi söyleyebiliriz.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Personellerine Ücretsiz Toplu Taşıma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın