Çevre Bakanlığı 349 Personel Alımı Açıklandı

Çevre Bakanlığı 349 Personel Alımı Açıklandı
Çevre Bakanlığı 349 Personel Alımı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı açıklamada alınacak 349 sözleşmeli personelin avukat, büro görevlisi, şehir plancısı, mimar ve mühendis (çevre mühendisi, inşaat mühendisi, harita mühendisi, makine mühendisi, elektrik mühendisi, jeoloji mühendisi, maden mühendisi olarak Bakanlık bünyesinde görevlendirileceğini belirtti.

Adayların sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için 22 Temmuz 2018 ve 4 Kasım 2018 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2018-KPSS Lisans, 2018- KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekmektedir.

Yerleştirme işlemlerinde sözleşmeli pozisyonlar için KPSSP3 ve KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

Tercihlerin yapılması

Adaylar tercihlerini 22 – 29 Nisan 2020 tarihleri arasında internet üzerinden ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri 29 Nisan 2020 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre uzatılmayacaktır.

Adaylar, tercihlerinin sisteme kaydını yaptıktan sonra kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan birine veya ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “Ödemeler” alanından kredi kartı /banka kartı ile yerleştirme ücretini (20,00 TL) yatıracaklardır. Yerleştirme ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 30 Nisan 2020 tarihinde mesai saati bitiminde; ÖSYM’nin internet sayfasında E-İşlemler’de yer alan “Ödemeler” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 30 Nisan 2020 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. 

Bu süre içinde yerleştirme ücretini yatırmayan adayların bu yerleştirme için yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak, sistemden silinecek, bu tercihler yerleştirme işlemine alınmayacaktır.

Yerleştirme sonuçlarının duyurulması

Adaylar yerleştirme sonuçlarını, ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Yerleşme bilgileri ÖSYM tarafından Bakanlığa elektronik ortamda gönderilecektir. 

Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

Çevre Bakanlığı 349 Personel Alımı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın