Çiçekpınar Belediyesi 4 Memur Alımı Resmi Gazete’de

Çiçekpınar Belediyesi 4 Memur Alımı Resmi Gazete'de
Çiçekpınar Belediyesi 4 Memur Alımı Resmi Gazete'de
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Isparta İli Çiçekpınar Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre alınacak 4 personelin 2 kadın/erkek olmak üzere itfaiye eri, 1 Memur ve 1 Sağlık Teknikeri olarak görevlendirileceği belirtildi.

Adaylarda aranan genel nitelikler

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin (A) fıkrasındaki genel şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş 30 yaşını doldurmamış olmak, Affa uğramış olsalar bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adayların askerlikle ilişiği olmamak (Askerlik çağına gelmemiş, yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş), Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu ve engeli bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak şartları aranmaktadır.

Ayrıca adayların; Erkek adaylar için 1.67 cm, kadın adaylar için 1.60 cm boyunda olmaları, boyların metreden fazla olan kısmı ile kiloları arasında (+, – 10) kilodan fazla fark olmaması ve Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak şartları aranmaktadır.

İtfaiye eri için aranan nitelikler (2 personel)

Herhangi bir Ortaöğretim  kurumundan veya dengi  okuldan mezun olmak, En az  B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak ve 2018 KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan ve üzeri almış olmak şartları aranmaktadır.

Memur için aranan nitelikler (1 personel)

Herhangi bir Ortaöğretim  kurumundan veya dengi  okuldan mezun olmak ve 2018 KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan ve üzeri almış olmak şartları aranmaktadır.

Sağlık Teknkeri için aranan nitelikler (1 personel)

Ön lisans Düzeyinde Eğitim  Veren Yüksekokulların İlk ve  Acil Yardım Bölümünden  Mezun Olmak, En az B sınıfı  sürücü belgesi sahibi olmak ve 2018 KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden en az 80 puan ve üzeri almış olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Kurumdan veya kurum internet adresinden temin edilecek başvuru formu, Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyece tasdik edilebilir), Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyece tasdik edilebilir), İtfaiye eri ve sağlık teknikeri kadrosuna başvuranlar için Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyece tasdik edilebilir), KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı, Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı ve 2 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak) istenmektedir.

Başvuru şekli, yeri ve zamanı

Adaylar istenen evraklar ile birlikte 4 Mayıs 2020 tarihinden itibaren 8 Mayıs 2020 tarihi mesai bitimine kadar Çiçekpınar Belediyesine Şahsen, Belediye internet sayfası üzerinden veya posta yoluyla müracaatlarını yapabilecekler. 

Adaylar için sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup, KPSS puan sıralamasına göre sınava katılacak olanların listesi sınavın yeri ve zamanı 12 Mayıs 2020 tarihinde kurum internet sitesinden yayımlanacaktır.

Sözlü ve uygulamalı sınav itfaiye eri kadrolarına başvuran adaylar için 26 Mayıs 2020 tarihinde Çiçekpınar Belediyesi İtfaiye Garajında yapılacaktır. 

Memur ve Sağlık Teknikeri kadrolarına başvuru yapan adayların sözlü sınavları 27 Mayıs 2020 tarihinde Meclis Toplantı salonunda yapılacaktır. Sınavlar saat 09.00’da başlayacaktır.

Daha detaylı bilgiye başvuru kılavuzundan ulaşabilirsiniz.

Çiçekpınar Belediyesi 4 Memur Alımı Resmi Gazete’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın