CTE 2021 Sözleşmeli 202 Kamu Personeli Alımları Yapılacak

CTE 2021 Sözleşmeli 202 Kamu Personeli Alımları Yapılacak
CTE 2021 Sözleşmeli 202 Kamu Personeli Alımları Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkif evlerinin yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 6 farklı unvanda Toplamda 202 Kamu personeli alımı gerçekleştirileceği açıklandı.

Başvur yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar 25 Erkek Öğretmen, 25 Kadın Öğretmen, 24 kadın Psikolog, 84 Erkek Psikolog, 14 Kadın Sosyal Çalışmacı, 34 Erkek sosyal çalışmacı, 5 erkek fizyoterapist, 2 Erkek veteriner ve 2 İnşaat İnşaat mühendisi olmak üzere toplamda 202 adet personel alımı gerçekleştirileceği bakanlıkça ilan edildi.

Nasıl Başvuru Yapabiliri?

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar Türkiye resmi sitesi üzerinden giriş yaptıktan sonra e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapacaklardır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylarda Aranan Şartlar

T.C vatandaşı olma, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkum olmamış olma, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması, Yapılacak olan Güvenlik soruşturması olumlu olması ve Görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engelinin bulunmaması şartları aranmaktadır.

Duyuru metni.

CTE 2021 Sözleşmeli 202 Kamu Personeli Alımları Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın