Vakıflar Genel Müdürlüğü 81 Kamu Personeli Alımları Yarın Son

Vakıflar Genel Müdürlüğü 81 Kamu Personeli Alımları Yarın Son
Vakıflar Genel Müdürlüğü 81 Kamu Personeli Alımları Yarın Son
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakanlığının yayınlamış olduğu ilana göre Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 farklı unvanda toplamda 81 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecektir.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ve üzeri puan almış olan, Askerlik ile ilişiği Bulunmama, güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanması şartları aranmaktadır.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

Üniversitelerin en az iki yıllık ön lisans bölümünden mezun olma, 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olma, üresi dolmamış silahlı özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Erkeklerde 175 cm, kadınlarda 165 cm’den kısa boylu olmama, Görevini yapmaya engel olabilecek sağlık problemi bulunmaması ile gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmama şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular 22 Mart 2021 tarihinde başlamış olup,  2 Nisan 2021 Tarihine kadar başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvurular Genel Müdürlüğümüzün internet sitesinde yayınlanacak “Başvuru Formu” doldurulmak suretiyle İnternet ortamında yapılacaktır.

Sadece internetten yapılan başvurular geçerli olup, ilanda belirtilen şartları taşımayan başvurular ile şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan metni.

Vakıflar Genel Müdürlüğü 81 Kamu Personeli Alımları Yarın Son

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın