Çukurova Üniversitesi 295 Kamu Personeli Alacak

Çukurova Üniversitesi 295 Kamu Personeli Alacak
Çukurova Üniversitesi 295 Kamu Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çukurova Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yapılan açıklamaya göre 295 personelin sözleşmeli kadroda 175 Hemşire, 4 Biyolog, 3 Diyetisyen, 3 Eczacı, 3 Fizyoterapist, 5 Laborant, 30 Sağlık Teknikeri, 50 Röntgen Teknisyeni, 2 Psikolog ve 20 Diğer Sağlık Personeli olarak sağlık araştırma ve uygulama hastanesi bünyesinde görevlendirileceği belirtildi.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda, 2018 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın (Eczacı unvanlı pozisyon hariç) atama yapılacaktır.

Adaylarda aranan genel şartlar

Başvuracak adaylarda 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak, Erkek Adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak, Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmiş olmak, Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve 2018 yılı KPSS (B) grubu KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94) sınav sonuç belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Eczacı pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Aday sayısının Pozisyon sayısından fazla olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup, ayrıca duyuru yapılacaktır.

Başvuru şekli ve zamanı

Adayların kurum internet adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak sisteme yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru işlemleri 19 Haziran 2020 –  3 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Başvuruda istenen belgeler

Online Başvuru Formu (Doldurulacak ve Sistemden Gönderilecektir), Nüfus kayıt örneği (E-Devletten alınmış barkodlu / kare kodlu belge), Mezuniyet belgesinin (E-Devletten alınmış barkodlu / kare kodlu belge) ve 2018 KPSS (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi (ösym.gov.tr’den alınmış barkodlu / kare kodlu belge) istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Çukurova Üniversitesi 295 Kamu Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın