Devlet Hastanesine KPSS Puanı İle Sağlık Personeli Alımı

Devlet Hastanesine KPSS Puanı İle Sağlık Personeli Alımı
Devlet Hastanesine KPSS Puanı İle Sağlık Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika kamu sağlık personeli alımı ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin kurum tarafından ibraz edilmiş şartları karşılıyor olması gerekiyor.

SAĞLIK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Namık Kemal üniversitesi personel alımı son başvuru tarihi 19.10.2021 olarak açıklandı. Başvuru yapmak isteyen adayların hemen aşağıda yazılı bulunan kurum internet sitesi üstünden online olacak şekilde iş başvurusu yapmaları gerekmekte.

https://www.nku.edu.tr

HASTANE İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu personel alımı için başvuranların Herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve mezuniyet belgesi, KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, fotoğraf, nüfus cüzdanı gibi belgelerini ilgili alanlara yükleyecektir.

Devlet hastanesi personel alımı için çalışmak isteyenlerin herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve İstenilen belgeler ilgili alanlara yüklendikten sonra “Belgelerimin doğruluğunu kabul ediyor ve onaylıyorum” seçeneğini işaretleyecektir.

 

devlet-hastane-isci-alim.jpg

 

Tekirdağ iş ilanları için görev almak isteyen adaylar sadece tek bir unvan için başvuru yapacaklardır ve Kamusal haklardan mahrum olunmaması ayrıca Birden fazla unvana başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır.

Tüm başvuru sahiplerinin başvuru formunu hatalı dolduran, eksik ya da hatalı belge ibraz edenlerin müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecek ayrıca askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Üniversite daimi personel alımı için başvuru gerçekleştirecek olanların tüm başvurular ilgili alanların KPSS puanları baz alınarak değerlendirilecek ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Devlet Hastanesine KPSS Puanı İle Sağlık Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın