Dışişleri Bakanlığı 4500 TL Maaş Memur Alacak

Dışişleri Bakanlığı 4500 TL Maaş Memur Alacak
Dışişleri Bakanlığı 4500 TL Maaş Memur Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 Yılı Haziran Ayı Personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Dışişleri Bakanlığından personel alımı ilanı geldi.

Dışişleri Bakanlığı:

Dışişleri Bakanlığının Yayınlamış olduğu ilana göre T.C. Londra Büyükelçiliğinde bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 adet Sözleşmeli Sekreter personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak, En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla mezun olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak, Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek, Çok iyi derecede İnglizce ve Türkçe bilmek ve Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar için 43 Belgrave Square London SW1X 8PA United Kingdom adresine istenilen belgelerin şahsen veya posta yolu ile iletilmesi ile yapılacaktır.

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar için başvurlar bu gün itibari ile alınmaya başlayacak olup en geç başvurular 15 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştire bileceklerdir.

İlan metni.

Dışişleri Bakanlığı 4500 TL Maaş Memur Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın