Elektrik Türk A.Ş. KPSS Yok 40 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Elektrik Türk A.Ş. KPSS Yok 40 Kamu Personeli Alımı Yapıyor
Elektrik Türk A.Ş. KPSS Yok 40 Kamu Personeli Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri ve Civar Elektrik Türk Anonim Şirketi tarafından İŞKUR’da yayınlanan personel alımı ilanında daimi kadroda KPSS şartı aranmaksızın toplamda 40 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Yayınlanan ilana göre alınacak 40 personelin Elektrik Teknikeri-Elektrik Teknisyeni olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru yapacak adaylar için başvuru zamanı

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 22  Şubat 2021 tarihine kadar başvurularını yapacaklardır.

Başvurular nereye ve nasıl yapılacak

Adaylardan, aşağıda belirtilen şartları taşıyanların haberimizin devamında yer alan başvuru kılavuzundaki İş Başvuru Formunun çıktısını alıp doldurarak istenen evraklarla birlikte 22 Şubat 2021 Pazartesi günü mesai bitimine (saat:16:00) kadar elden teslim ederek başvurularını tamamlamaları istenmektedir. Posta ve Kargo yoluyla başvuru alınmayacaktır.

Adaylarda aranan nitelikler nelerdir

1 Ocak 1991 ve sonrasında doğmuş olmak, Elektrik Kuvvetli Akım Tesislerinde (EKAT) Çalışma İzin Belgesi Eğitimine kabul edilen ve belirtilen bölümlerin birinden mezun olmak,

Renk Körlüğü hastalığı bulunmamak ve tam teşekküllü hastaneden ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir sağlık raporu alabilecek durumda olmak,  4×4 veya 6 tekerlekli iş makinalarını kullanabilecek C-D-E sınıfı ehliyetlerinden birine sahip olmak veya işe alımdan sonra 3 ay içerisinde bu belgelerden birine sahip olmak (3 Ay içerisinde ehliyet ibraz edilemezse Personelin iş akdi fesih edilecektir) şartları aranmaktadır.

Bölümlere adaylardan istenen mezuniyet şartları

Örgün Eğitim veren Meslek Liseleri için;

2008 Yılı öncesi mezunlarda Elektrik bölümü mezunu olmak, 2008 Yılı sonrası mezunlarda Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı; Elektrik Tesisatçılığı ve Pano Montörlüğü dalı, Endüstriyel Bakım Onarım dalı, Yüksek Gerilim Sistemleri dalı ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri mezunu olmak şartı aranır.

Örgün Eğitim veren Meslek Liseleri için;

2008 Yılı öncesi mezunlarda Elektronik bölümü mezunu olmak, 2008 Yılı sonrası mezunlarda Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı mezunu olup I bendinde belirtilen 4 dal harici daldan mezun olup;  Elektrik, Elektrik Tesisatçılığı ve Pano Montörlüğü dalı, Yüksek Gerilim Sistemleri dallarından birinden Ustalık Belgesine sahip olmak şartı aranır.

Örgün eğitim veren Meslek Yüksek Okulu;

Elektrik, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı, Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi, Raylı Sistem Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Yüksek Gerilim Sistemleri ve Elektrik ve Enerji Bölümlerinden birinden mezun olmak şartı aranır.

Başvuru için adaylardan istenen belgeler

İş Başvuru Formu, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Mezuniyet belgesi fotokopisi, Sınav ücretini ödediğine dair dekont ve İki adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş olacak) istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Elektrik Türk A.Ş. KPSS Yok 40 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın