Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Yayımlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Yayımlandı
Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bütün yurt safhasında devem eden personel, memur eve işçi alım ilanlarına Emniyet Genel Müdürlüğü de iki adet sözleşmeli personel alımı ile katkıda bulunmaktadır. İlana çıkılan sözleşmeli personel için belirli şartlar aranmaktadır.

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı özel şartları:

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü iki adet helikopter makinisti alımı duyurusunda bulunmuştur. Duyuru ile ilgili adaylarda T-129 atak helikopteri intibakı ve sağlık şartlarının uluslararası sivil havacılık sağlık koşullarına uygun olma şartları aranmaktadır. Adaylar sınıf-1 uçuşa elverişli sağlık raporunu belirlenen hastanelerden kendi imkânları ile alacaklardır.

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı genel şartları:

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda adaylardan 657 sayılı devlet memurları genel hükümlerine uygun olmaları istenmektedir. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan güvenlik taramasının olumlu sonuçlanması gerekmektedir. Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin bulunmaması belirtilmiştir. Başvuruda bulunacak adaylar atanmaya hak kazandığı takdirde yurt genelinde ve tüm uçuşlarda çalışmayı kabul etmiş sayılacaklardır.

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı başvuru şekli:

Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ikamet ettikleri yerlerin İl Emniyet Müdürlüğüne şahsen yapacaklardır. Başvuru sırasında kimlik kartı, 6 aylık 2 adet vesikalık fotoğraf, eğitim durumunu gösterir diploma ve mezuniyet belgesi, temel teknisyen sertifikaları belgeleri ibraz etmeleri gerekmektedir. Bu belgelerle birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü internet sitesinde yer alan sözleşmeli helikopter makinisti formu iki nüsha şeklinde doldurulacaktır.

Emniyet Genel Müdürlüğü iki adet sözleşmeli helikopter makinisti alım başvuruları 14 eylül ile 18 eylül arasında yapılacaktır.Başvurusu kabul edilen, mülakata ve uygulamalı sınava katılmayı hak eden adaylar Emniyet Genel Müdürlüğü internet sitesinde duyurulacaktır. Mülakat ve uygulamalı sınava katılmaya hak kazanan adaylar mesleki yeterliliği, bir konuyu kavrama yeteneği, genel yetenek ve kültür, davranış yeterliliği, öz güveni ve bilimsel teknolojik yeniliklere açıklığı gibi konularda sınava tabii tutulacaklardır.Yapılacak olan mülakat ve uygulamalı sınavların sonuçlarına göre başarı sıralaması yayımlanacaktır. Eğer adaylardan puanları eşit olanlar olursa yaşça daha büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.

Adaylar mülakat ve uygulamalı sınav sonuçlarının yayımlanması ile 7 gün içinde sınav sonuçlarına Emniyet Genel Müdürlüğü aracılığı ile itiraz edebileceklerdir. Emniyet Genel Müdürlüğü duyurusudur.

Başvuru kılavuzu

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın