Samsun Bafra Belediyesi 12 Memur Alım İlanı Yayımlandı

Samsun Bafra Belediyesi 12 Memur Alım İlanı Yayımlandı
Samsun Bafra Belediyesi 12 Memur Alım İlanı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde yayımlanmaya devam eden personel, işçi ve memur ilanlarında Samsun Bafra belediyesinin de 12 adet memur alımı yapacağı duyurulmuştur. Yerel yönetim personel alımı bazında yapılan ilanda özel ve genel şartlara yer verilmiştir.

Özel olarak belirlenen şartlar:

Başvuru yapacak kişilerin ilanda belirlenen zabıta memuru, memur ve mühendis alımı ile ilgili 4 yıllık eğitim veren ilgili fakültelerin bölümlerinden mezun olmaları ve belirlen KPSS puan türünde yeterli puanı sağlamaları istenmektedir.

Buna göre zabıta memurluğu adayları için herhangi bir 4 yıllık fakülte mezunu olma ve KPSS P3 puan türünde en az 70 puan alma koşulu aranmaktadır. 10 adet zabıta memuru alınacağı ilan metninde ifade edilmiştir. Adaylarda boy, kilo ve ilan tarihi itibari ile 30 yaşını dolduramamış olma koşulu aranmaktadır.

Memur adayları için ise 4 yıllık eğitim veren Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Basın ve Yayın, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları,İletişim Tasarımı, İletişim Tasarımı ve Medya, İletişim Tasarımı ve Yönetimi, Medya ve İletişim, Grafik Tasarım bölümlerinden herhangi birinden mezun olma ve KPSS P3 puan türünde en az 75 puan alma koşulu aranmaktadır. Bir adet memur alınacağı ilan metinde yer almaktadır.

Mühendis adayları için 4 yıllık inşaat mühendisliği mezunu olma ve KPSS P3 puan türünde en az 80 puan alma koşulu aranmaktadır. Bir adet mühendis alınacaktır.

Başvuracak kişilerin hangi kadro için başvuru yaptıklarına dair dilekçe vermeleri gerekmektedir. Genel memur alım şartlarını taşımaları da istenmektedir. Başvurular Samsun Bafra belediyesi intenet sitesinde yer alan form ve bu forma eklenmesi istenen nüfus cüzdanı, diploma ve mezuniyet durum belgesi, KPSS sonuç belgesi, adayın sağlığının elverişli olduğuna dair yazılı beyanı, 2 adet biyometrik fotoğraf ve erkek adaylar için askerlik durum beyanı gibi belgeler ile 12 ekim ve 16 ekim arasında şahsen veya posta yolu ile Bafra belediye başkanlığına yapılacaktır. E mail yolu ile de yaziisleri@bafra.bel.tr adresi üzerinden de başvuru yapılabilecektir. Samsun Bafra belediye başkanlığı duyurusudur.

Başvuru kılavuzu

Samsun Bafra Belediyesi 12 Memur Alım İlanı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın