Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli 56 Kamu Personeli Alımı Yapacak

Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli 56 Kamu Personeli Alımı Yapacak
Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli 56 Kamu Personeli Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ortaöğretim mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı, Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı ve ön lisans mezunları için 2020 KPSS  (B) grubu KPSSP93 puanı esas alınmak suretiyle Üniversite Rektörlüğü bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı.

Personel Alımı Başvuruları

Başvurular 1 Aralık ile 15 Aralık 2020 tarihleri arasında şahsen veya posta yoluyla başvuru yapılabilecektir. İş Talep Formu örneği Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı web sayfasından temin edilecektir.

Şahsen yapılacak başvurular; Üniversite Rektörlüğü Genel Evrak Birimine yapılacak olup, istenilen belgeler eksiksiz olarak teslim edilecektir. Eksik belge ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Başvuru Kontenjan Dağılımı

Lisans Mezunu 18 HEMŞİRE: Yükseköğretim kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans bölümü mezun olmak, Ameliyathane, yoğun bakım ve diğer birimlerde vardiyalı olarak çalışmaya, nöbet tutmaya; sağlık, sosyal veya ailevi durumu açısından mani hali bulunmamak gerekiyor.

Lise Mezunu 18 HEMŞİRE: Ortaöğretim kurumlarının hemşirelik alanından mezun olmak, (Diplomasında hemşire unvanı kazanmış olmak) Ameliyathane, yoğun bakım ve diğer birimlerde vardiyalı olarak çalışmaya, nöbet tutmaya; sağlık, sosyal veya ailevi durumu açısından mani hali bulunmamak gerekiyor.

2 FİZYOTERAPİST: Yükseköğretim kurumlarının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Bölümü mezunu olmak gerekiyor.

2 DİYETİSYEN: Yükseköğretim kurumlarının Beslenme Diyetetik Lisans Bölümü mezunu olmak gerekiyor.

3 PSİKOLOG: Yükseköğretim kurumlarının Psikoloji Lisans Bölümü mezunu olmak gerekiyor.

3 SAĞLIK TEKNİKERİ (Radyoterapi Teknikeri): Yükseköğretim kurumlarının Radyoterapi önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Odyometri Teknikeri): Yükseköğretim kurumlarının Odyometri önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

2 SAĞLIK TEKNİKERİ (Diyaliz Teknikeri): Yükseköğretim kurumlarının Diyaliz önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Ameliyathane Teknikeri): Yükseköğretim kurumlarının ameliyathane hizmetleri önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

3 SAĞLIK TEKNİKERİ (Radyoloji Teknikeri): Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji/Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Aneztesi Teknikeri): Yükseköğretim Kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Laborant ve Veteriner Sağlık): Yükseköğretim Kurumlarının Laborant ve Veteriner Sağlık önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Tıbbi Laboratuar Teknikeri): Yükseköğretim Kurumlarının Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

56 Personel Alımı Başvuru Genel Şartları

Türk Vatandaşı olmak, Bu Kanunun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Bu Kanunun 41. maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak gerekiyor.

Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak gerekiyor.

Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya tecilli olmak, 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak gerekiyor.

Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli 56 Kamu Personeli Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın