Fırat Üniversitesi 50 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı

Fırat Üniversitesi 50 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı
Fırat Üniversitesi 50 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre 50 personelin 36 Hemşire, 2 Fizyoterapist, 2 Biyolog ve 10 Sağlık Teknikeri olarak üniversite hastanesi görevlendirileceği belirtildi.

Adaylarda aranan genel şartlar

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek akıl ve vücut hastalığı bulunmamak, 2018 KPSS (B grubu) sınavına girmiş olmak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan nitelikler (31 personel)

Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak şartı aranmaktadır.

Hemşire için aranan nitelikler (5 personel)

Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Ebelik Hemşirelik Dalının, Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Hemşirelik Dalının veya Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Sağlık Memurluğu Dalların birinden mezun olmak şartı aranmaktadır.

Fizyoterapist için aranan nitelikler

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programlarının birinden mezun olmak şartı aranmaktadır.

Biyolog için aranan nitelikler (1 personel)

Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji lisans programlarının birinden mezun olmak şartı aranmaktadır.

Biyolog için aranan nitelikler (1 personel)

Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji lisans programlarının birinden mezun olmak, 3. basamak kamu hastanelerinin laboratuarlarının moleküler biriminde en az 2 yıl mesleki deneyimi bulunmak şartı aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (2 Personel)

Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak şartı aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (1 Personel)

Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak, (Veteriner Fakültesine bağlı Hayvan Hastanesinde istihdam edilecektir) şartı aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (1 Personel)

Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak (Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilecektir) şartı aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (1 Personel)

Radyoterapi ön lisans programından mezun olmak, 3. basamak kamu hastanelerinde radyoterapi alanında en az 5 yıl mesleki deneyimi bulunmak şartı aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (3 Personel)

Anestezi veya Anestezi Teknikerliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak şartı aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (1 Personel)

Anestezi veya Anestezi Teknikerliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak (Veteriner Fakültesine bağlı Hayvan Hastanesinde istihdam edilecektir) şartı aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (1 Personel)

Ağız Diş Sağlığı, Ağız ve Diş Sağlığı, Diş Hekimliği-Hijyen, Diş Teknik Sekreterliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak (Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilecektir) şartı aranmaktadır.

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar başvurularını, bu ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren (2 Mayıs 2020) 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversite web sayfasından Online olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuruda istenen belgeler

Öğrenim belgesi, KPSS sonuç belgesi, Kimlik Fotokopisi, Fotoğraf ve Hizmet belgesi istenmektedir.

Detaylar başvuru kılavuzunda yer almaktadır.

Fırat Üniversitesi 50 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın