Gaziosmanpaşa Üniversitesi En Az Lise Mezun 9 Personel Alımı Yapacak

Gaziosmanpaşa Üniversitesi En Az Lise Mezun 9 Personel Alımı Yapacak
Gaziosmanpaşa Üniversitesi En Az Lise Mezun 9 Personel Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre alınacak 9 personelin 2 Hemşire, 2 Laborant, 4 Sağlık Teknikeri ve 1 Diğer Sağlık Personeli olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar başvurularını ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günü (14 Aralık 2020) izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversitenin web sayfasından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (Aslı görülmek üzere kurumca onaylanmış veya e-Devlet üzerinden oluşturulmuş belgeler) Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır. 

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak,  657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Ortaöğretim mezunları için 2018 KPSS sınavı KPSSP94 puanı almış olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (2 Personel)

Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık memurluğu alanı/dalı mezunu olmak.

Diğer Sağlık Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Radyoterapi Önlisans programı mezunu olmak, Belgelendirmek kaydıyla üçüncü basamak sağlık kuruluşlarının radyasyon onkoloji bölümünde en az 4 yıl iş deneyimine sahip olup Varian Clinac ve Somatom Spirit cihazlarının kullanım eğitimini almış olmak.

Laborant İçin Aranan Nitelikler (2 Personel)

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans programı mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans programı mezunu olmak, Belgelendirmek kaydıyla üçüncü basamak sağlık kuruluşlarında en az iki yılı laboratuvar ve palyatif bakım ünitesinde olmak en az 10 yıl iş deneyimine sahip olmak, İşaret dili, stok ve planlama modülü, satın alma uzmanlığı ve SSDWlab eğitimlerini almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (2 Personel)

Anestezi Önlisans programı mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Diş Protez Teknolojisi Önlisans programı mezunu olmak, Belgelendirmek kaydıyla en az 3 yıl ağız ve diş sağlığı alanında iş deneyimine sahip olmak ilk yardım ve CAD-CAM konusunda eğitim almış olmak.

Başvuru kılavuzu.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi En Az Lise Mezun 9 Personel Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın