Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 17 Kamu Personeli Alıyor

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 17 Kamu Personeli Alıyor
Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 17 Kamu Personeli Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada alınacak 17 personelin merkez ve taşrada görevlendirilmek üzere Avukat olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar 21 – 30 Aralık 2020 tarihleri arasında kurum internet adresinden temin edilecek başvuru formu doldurularak, istenilen belgeler ile birlikte elden veya posta yoluyla Genel Müdürlüğün Çamlıca Mahallesi 122. Sokak No:4 Yenimahalle/ANKARA adresine yapılacaktır.

Ayrıca; Başvuruda istenilen belgelerin giriş sınavı duyurusunda belirtilen son başvuru tarihi (30 Aralık 2020) mesai bitimine kadar Genel Müdürlüğe ulaşmış olması gerekmektedir. 

Adaylarda aranan ortak nitelikler

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak, Hukuk fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, Başvuru tarihinin son günü itibariyle geçerlilik süresi dolmamış Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmak kaydıyla, yapılacak sıralamada en yüksek puanı alan adaydan başlamak üzere ayrı ayrı merkez ve il bazında ilan edilen boş kadro sayısının 5 (beş) katı aday arasına girmek (son sıradaki aday ile eşit puana sahip adaylar da sınava çağrılırlar) ve Başvuru tarihinin son günü itibariyle avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Başvuruda Adaylardan istenen belgeler

Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği; eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların diploma denklik belgesinin aslı veya onaylı örneği, (e-Devlet barkodlu mezun belgesi oluşturularak alınabilir.), Üç adet vesikalık fotoğraf, KPSS (B) sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı, Özgeçmiş ve Avukatlık ruhsatnamesinin aslı veya onaylı örneği (Bu belgeler, aslı ibraz edilmek kaydıyla Genel Müdürlükçe de onaylanabilir) istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 17 Kamu Personeli Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın