GSB Sürekli İşçi Alımı Kura Adresi ve Tarihi Açıklandı

GSB Sürekli İşçi Alımı Kura Adresi ve Tarihi Açıklandı
GSB Sürekli İşçi Alımı Kura Adresi ve Tarihi Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı devamlı işçi alımı müracaatlarını almış ve noter kurası için bekleniyordu. GSB memur alımı noter kurası 15 Eylül 2021 saat 10:00 da Taha Akgül Spor salonunda yapılacak. Programa dair bilgileri şöyle;

4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü ya da Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Bakanlığımız taşra teşkilatında güvenlik görevlisi meslek kolunda (1227 Erkek, 1701 Kadın) 2928 ve temizlik görevlisi meslek kolunda (549 Erkek, 869 Kadın) 1418 olmak üzere toplam 4346 devamlı işçi kadrolarına Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 12’nci maddesi gereği Türkiye İş Kurumu tarafından gönderilen nihai listelerde yer alan adaylar için noter huzurunda kura çekilecektir.

Kura çekimi 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 10.00’da Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda (Esertepe Mahallesi, Şehit Mustafa Ercigez Cad. Keçiören/ANKARA) gerçekleştirilecektir.

Kura çekimine İçişleri Bakanlığı’nın 20.08.2021 tarihli ve 13441 sayılı Genelgesine istinaden aşağıdaki şartlar doğrultusunda izleyici alınacaktır.

1- Taha Akgül Spor Salonu’nun kapasitesinin yarısı kadar izleyici kabul edilecektir.

2- 2021 Yılı Sürekli İşçi Alımına müracaat yapmayan kişiler izleyici olarak kabul edilmeyecektir. İzleyici olarak katılmak isteyen müracaat sahiplerinin müracaat yaptıklarını belgelemesi gerekiyor.

3- İzleyici olarak giriş yapmak isteyen kişilerden HES kodu talep edilecektir. HES kodu üzerinden kişilerin aşılı/geçirilmiş hastalık (Covid-19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul gören süreye göre) ya da azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi sorgulaması yapılacaktır.

Kişi hastalığı geçirmemiş ya da aşılı değil ya da negatif sonuçlu PCR testi yok ise katılıma müsaade edilmeyecektir. İlgililere ilanen duyurulur.

GSB Sürekli İşçi Alımı Kura Adresi ve Tarihi Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın