Güncel İlanlar İle Kamuya KPSS Şartsız Anaokulu Öğretmeni Alımı

Güncel İlanlar İle Kamuya KPSS Şartsız Anaokulu Öğretmeni Alımı
Güncel İlanlar İle Kamuya KPSS Şartsız Anaokulu Öğretmeni Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu memur alımı ilanları dahilinde yayınlanmış olan İzelman alımları için başvuru sahiplerinin ilgili bölümde mezun olması gerekmekte.

BAŞVURU BİLGİLERİ

İzmir öğretmen alımı için son başvuru tarihi 13.10.2021 olarak açıklandı.

Tüm başvuru yapacak adayların aşağıda yazılı mail adresine özgeçmişlerini yollamaları gerekiyor. E mail yollarken başvurduğunu kadroyu belirtin.

basvuru@izelman.com.tr

BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu işçi alımı kapsamında çalışacak kişilerin tercihen alanlarında bir yıllık bir deneyime sahip olmaları, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve ekip çalışmasına yatkın olmaları gerekmekte.

Belediye memur alımı için başvuru düzenlemek isteyen adayların, sorumluluk sahibi olmaları, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları ve koordinasyon ve takip becerisine sahip olmaları gerekiyor.

Türk vatandaşı olmak.

Bütün vatandaşların yeni eğitim teknikleri hakkında bilgili olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlamaları gerekmekte.

Kamu öğretmen alımı için başvurmak isteyenlerin problem analiz etme ve çözme yeteneğine sahip olması, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve disiplinli ve gelişime açık olmaları gerekiyor.

Başvurmak isteyen kişiler öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli olması ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Güncel İlanlar İle Kamuya KPSS Şartsız Anaokulu Öğretmeni Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın