Hacettepe Üniversitesi 75 Sağlık Personeli Alacak

Hacettepe Üniversitesi 75 Sağlık Personeli Alacak
Hacettepe Üniversitesi 75 Sağlık Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hacettepe Üniversitesi yaptığı açıklamada alınacak 75 personelin 69 Hemşire, 1 Eczacı, 1 Fizyoterapist, 1 Psikolog ve 2 Sağlık Teknikeri olarak Üniversite hastanelerinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan nitelikler

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Taksirli suçlar hariç affa uğramış olsalar bile belirli suçlardan hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak, 1 Ocak 1985 ve sonrası doğumlu olmak, 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak, Alım yapılacak branşta belirlenen fakülte veya yüksek okullardan mezun olmak, Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek ve Son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4-B) olarak çalışmamış olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan şartlar

Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksek okulu 4 yıllık lisans mezunu olmak ve KPSSP3 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Eczacı için aranan şartlar (KPSS şartı aranmamaktadır)

Eczacılık fakültesi mezunu olmak şartı aranmaktadır.

Fizyoterapist için aranan şartlar

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4 yıllık lisans mezunu olmak ve KPSSP3 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Psikolog için aranan şartlar

Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü mezunu olmak ve Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans derecesine sahip olmak (Onkoloji Hastanesinde görevlendirilecektir) ve KPSSP93 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan şartlar (1 personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek okulu Anestezi Bölümü 2 yıllık ön lisans mezunu olmak ve KPSSP93 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan şartlar (1 personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri 2 yıllık ön lisans mezunu olmak ve KPSSP93 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli, yeri ve zamanı

Lisans mezunları için 2018 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türüne, ön lisans mezunları için 2018 yılı KPSS P-93 puan türüne bakılacaktır. 

Eczacı pozisyonuna başvuracak adaylarda KPSS şartı aranmamaktadır. 

Aday sayısının alınacak personel sayısından fazla olması durumunda yalnızca bu pozisyon için yazılı ve/veya sözlü sınav yoluyla işlem yürütülecek olup ayrıca duyuru yapılacaktır. 

Adayların başvurularını nüfus cüzdanı, diplomalarının arkalı önlü fotokopisi ve/veya geçici mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi (internet ortamında alınan sonuç belgesi yeterlidir) ve erkek adaylar için askerlik belgesini ilgili unvanda varsa talep edilen sertifika, çalışma belgesi, vb. ile birlikte gazetedeki ilan tarihinden (3 Nisan 2020) itibaren 5 gün içinde üniversitenin internet adresinden yapmaları gerekmektedir.

Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Daha detaylı bilgiye ve başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Hacettepe Üniversitesi 75 Sağlık Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın