Harran Üniversitesi 58 Sağlık Personeli Alıyor

Harran Üniversitesi 58 Sağlık Personeli Alıyor
Harran Üniversitesi 58 Sağlık Personeli Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İli Harran Üniversitesi yaptığı açıklamada alınacak 58 personelin 48 Hemşire, 1 Röntgen Teknisyeni, 6 Diğer Sağlık Personeli ve 3 Sağlık Teknikeri olarak Üniversite hastanelerinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda genel aranan nitelikler

657 Sayılı Devlet Memurlar Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak, 657 Sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak. (Bu durum memuriyete girişte hastanelerden alınacak sağlık raporu ile tespit olunur), Başvuracak adaylardan Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Ön lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı ve Meslek Lisesi mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP94 puan türlerinden en az 60 ve üzeri puan almak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan şartlar (20 personel)

Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyetinden sonra en az 1 (bir) yıl hastanede hemşire olarak çalışmış olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan şartlar (10 personel)

Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak şartı aranmaktadır.

Hemşire için aranan şartlar (10 personel)

Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu bölümlerinden mezun olmak ve belgelendirmek kaydıyla en az 1 (bir) yıl hastanede hemşire olarak çalışmış olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan şartlar (8 personel)

Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu bölümlerinden mezun olmak şartı aranmaktadır.

Röntgen Teknisyeni için aranan şartlar 

Yükseköğretim Kurumlarının Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans Programlarının birinden mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla en az 1 (bir) yıl hastanelerin anjiyografi veya girişimsel radyoloji biriminde çalışmış olmak şartları aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan şartlar (1 personel)

Yükseköğretim Kurumlarının Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Ön lisans Programlarının birinden mezun olmak ve belgelendirmek kaydıyla en az 2 (İki) yıl üniversite hastanelerinin kan bankası kan transfüzyon biriminde çalışmış olmak şartları aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan şartlar (2 personel)

Yükseköğretim Kurumlarının Diyaliz ön lisans programından mezun olmak ve belgelendirmek kaydıyla ön lisans mezuniyetinden sonra en az 1 (bir) yıl hastanede çalışmış olmak şartları aranmaktadır.

Diğer Sağlık Personeli için aranan şartlar (2 personel)

Yükseköğretim Kurumlarının Acil Tıp Teknikerliği Ön lisans programı mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla Ön lisans mezuniyetinden sonra en az 1 (bir) yıl hastanelerin Acil Servis biriminde çalışmış olmak şartları aranmaktadır.

Diğer Sağlık Personeli için aranan şartlar (2 personel)

Yükseköğretim Kurumlarının Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Ön lisans Programı mezunu olmak şartı aranmaktadır.

Diğer Sağlık Personeli için aranan şartlar (1 personel)

Yükseköğretim Kurumlarının Psikoloji bölümü lisans mezun olmak şartı aranmaktadır.

Diğer Sağlık Personeli için aranan şartlar (1 personel)

Yükseköğretim Kurumlarının Odyoloji bölümü lisans mezun olmak şartı aranmaktadır.

Başvuru şekli

Adaylar, ilanın gazetede yayımlandığı tarihten ( 6 Nisan 2020) itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) aşağıda istenilen belgeleri öncelikle üniversite internet adresinde yer alan online başvuru bilgilerini doldurduktan sonra, ilgili sayfadan ulaşılabilecek İş Talep Başvuru Formu ve dilekçeyi bilgisayar ortamında doldurarak ilgili alana yükleyecektir. Daha sonra ise, istenen diğer belgeleri (öğrenim belgesi, KPSS sonuç belgesi ve istenen unvanlar için çalışma belgesi, askerlik belgesi vb.) ilgili alanlara yükleyip en altta yer alan “Başvuru Yap” düğmesine basarak online başvurularını tamamlamış olacaklardır.

Adaylardan istenen belgeler

Online Başvuru Formu (üniversite internet sitesinden online başvuru bilgileri eksiksiz doldurulacaktır), 2018 KPSS (B) sonuç belgesi internet çıktısı (Kontrol kodu olan KPSS sonuç belgesi online başvuru sistemindeki ilgili alana yüklenecektir), Mezuniyet Belgesi (barkodlu e-devlet çıktısı veya öğrenim belgesinin bir sureti ilgili alana yüklenecektir) (Atanmaya hak kazananlardan onaylı suret alınacaktır), Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge. (Askerlik durum belgesi ilgili alana yüklenecektir), Kimlik Fotokopisi (İlgili alana yüklenecektir), 1 Adet vesikalık fotoğraf (İlgili alana yüklenecektir), Özel şartlarda istenilen çalışma belgesi (belgeler online başvuru sistemindeki “çalışma belgesi” kısmına yüklenecektir) Çalışma Belgesinin ilan tarihi itibariyle ilgili süreyi tamamlamış olması, ayrıca isme/ilgili makama yazılmış ıslak imzalı ve onaylı yazının aslı ile SGK barkodlu hizmet dökümü (alanında çalışıp çalışmadığının tespiti için meslek kodu dikkate alınacaktır) gerekmektedir, Yerleşmeye hak kazanan adaylardan, daha sonra evrak tesliminde asıllarının ibrazı istenecektir.

Başvuruların değerlendirilmesi sonuçların açıklanması

İlgili 2018 KPSS (B) puan sıralaması ile sözleşme yapmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (onbeş) gün içerisinde üniversite internet adresinden ilan edilecektir.

Daha detaylı bilgiye ve başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Harran Üniversitesi 58 Sağlık Personeli Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın