Hazine Bakanlığı 8 Personel Alımı Yapacak

Hazine Bakanlığı 8 Personel Alımı Yapacak
Hazine Bakanlığı 8 Personel Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi yaptığı açıklamada alınacak 8 personelin Uzman Personel olarak Bakanlık bünyesinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan şartlar

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Sınav tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (askerliğini yapmış olanlar için bu sınıra askerlikte geçen süre eklenir), En az dört yıllık eğitim veren üniversite ve fakültelerin Hukuk, Matematik –İstatistik- Ekonometri, Kamu Yönetimi-Uluslararası İlişkiler, İktisat- Maliye- Çalışma Ekonomi ve Endüstri İlişkileri ve Genel Mühendislik bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak, YDS İngilizce dilinden en az 80 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Ayrıca adayların; 2018 – 2019 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından en az 80 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli ve tarihi

Kurum internet adresinden temin edilecek “İş Talep Formu” ve istenilen belgeler posta veya kargo yoluyla kurum adresine en geç 30 Haziran 2020 Salı günü mesai saati sonuna kadar ulaştırılmak suretiyle başvuru yapılabilecektir. 

Hiçbir şekilde elden başvuru kabul edilemeyecek olup 30 Haziran 2020 tarihinde posta veya kargoya verilen başvurular alınacak olup takip işlemleri aday tarafından yürütülecektir.

Başvuruda istenen belgeler

KPSS Sonuç Belgesi, YDS Sonuç Belgesi veya buna denkliği kabul edilen uluslararası geçerliliği olan bir belge, Yükseköğrenim diploması veya çıkış belgesi, Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Nüfus cüzdanı fotokopisi ve A4 boyutunda 1 (bir) sayfayı geçmeyecek şekilde kendi el yazısı ile hazırlanmış Türkçe özgeçmiş istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Hazine Bakanlığı 8 Personel Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın