İBB İzenerji Kurumu KPSS Şartsız Ve Sınavsız Kadrolu İşçi Alımı

İBB İzenerji Kurumu KPSS Şartsız Ve Sınavsız Kadrolu İşçi Alımı
İBB İzenerji Kurumu KPSS Şartsız Ve Sınavsız Kadrolu İşçi Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu personeli kadrolu işçi alımı ilanları doğrultusunda İzmir belediyesi tarafından açıklanmış duyurular için başvuru yapmak isteyenlerin lise mezunu olmaları gerekiyor.

Kamu işçi maaşları Türkiye genelinde kurumdan kuruma değişiklik gösteriyor. Genel anlamda 3500 TL ile 5000 TL arasında değişen ücretler bulunuyor.

KADROLU İŞÇİ ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

İzmir insan kaynakları eleman alımı ilanı için son başvuru tarihi 23.10.2021 olarak açıklandı.

İzmir işçi alımı ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda yazılı kurum sitesi üzerinden başvurdukları kadroyu belirterek online iş başvurusu yapmaları gerekmekte.

www.izenerji.com.tr

KAMU SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Güncel iş ilanları için başvuru yapmak isteyen adayların tercihen en az lise mezunu veya üniversite mezunu olmaları, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve yaptığı işte insiyatif almasını bilmesi gerekiyor.

Bütün vatandaşların yeni teknolojileri takip etmesi, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları, özgüveni yüksek ve aktif çalışma şartlarına uyumlu olmaları ve bilgisayar ile ofis araç gereçlerini iyi kullanması lazım.

 

kamu-isci-alim-ilamn.webp

 

Kamu personel alımı için başvuru işlemlerinde bulunmak isteyenlerin iş çalışmalarının gerçekleştirildiği bölge içinde işe başlama ve iş bitimi sonrasında gerekli bütün kontrollerin yapılmasını ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

İzmir İzenerji eleman alımları için başvuru yapacak şahısların tercihen askerlik ile ilişkilerinin olmaması ve adli sicil kayıtlarının temiz olması zorunludur.

İBB İzenerji Kurumu KPSS Şartsız Ve Sınavsız Kadrolu İşçi Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın