İlçe Belediyesi En Az Lise Mezunu Zabıta ve Memur Alımı Yapacak!

İlçe Belediyesi En Az Lise Mezunu Zabıta ve Memur Alımı Yapacak!
İlçe Belediyesi En Az Lise Mezunu Zabıta ve Memur Alımı Yapacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe Belediyesi En Az Lise Mezunu Zabıta ve Memur Alımı

İl ve ilçe belediyeleri istihdam üretmeye devam ediyor. Son olarak İstanbul Güngören Belediyesi kendi bünyesinde Zabıta ve memur pozisyonlarında görevlendirmek üzere 25 memur alımı yapacak.

Başvurular ne zaman ?

Adaylar başvurularını 29/06/2022 – 01/07/2022 tarihleri arasında İstanbul Güngören Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Güven Mahallesi Marmara Caddesi No:38 GÜNGÖREN/İSTANBUL adresindeki Güngören Belediye Başkanlığı) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuruda bulunabilecek.

Kadro dağılımı ve istenen KPSS puan türleri

g1.jpgg2.jpgg3.jpg

Başvuru şartları neler ?

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve bedensel engeli bulunmamak.
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

Alımlar sınav ile olacak

Memur alımı için Sözlü Sınav, Zabıta Memuru alımı için; sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup, 18/07/2022 günü Saat 10:00’da başlamak üzere Güngören Belediye Başkanlığı Güven Mahallesi Marmara Caddesi No:38 GÜNGÖREN/İSTANBUL adresindeki merkez yerleşkesinde yapılacaktır. Memur kadrosu için sözlü sınav, Zabıta Memuru kadrosu için sözlü ve uygulamalı sınavlar aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir

İlçe Belediyesi En Az Lise Mezunu Zabıta ve Memur Alımı Yapacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın