İşkur Üzerinden 14 Şehre 259 Paketleme İşçisi Alınacaktır

İşkur Üzerinden 14 Şehre 259 Paketleme İşçisi Alınacaktır
İşkur Üzerinden 14 Şehre 259 Paketleme İşçisi Alınacaktır
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başvuru Şartları

İşkur üzerinden yayınlanan ilanlar ile paketleme işçisi alımı yapılacaktır. En az ilkokul mezunu olanlar başvuru yapabilecektir. Emekli olmayan, disiplinli çalışan, iletişim kabiliyeti yüksek olan, TC vatandaşı olan, yüz kızartıcı suçlardan en fazla 6 aya kadar mahkumiyeti olan, görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmayan kişiler başvuru yapabilir. 18 yaşını doldurmuş ve 50 yaşını geçmemiş kişiler alınacaktır. 

Yayınlanan ilanlar ile 14 farklı ilde paketleme işçisi alınmaktadır. Bu illere toplamda 259 işçi alınacaktır. İl bazında alım yapılan işçi sayıları farklılık gösterilmektedir. Büyükşehirlere daha fazla alım yapılmaktadır. 

Başvuru Şekli

Başvuru yapmak için İşkur’a kayıtlı işsiz olmak gerekir. İşkur üzerinden yayınlanan ilanları yaşadığınız ile göre sınırlayarak arama yapabilirsiniz. İlan kapsamında Konya, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Manisa, Yalova, Kocaeli, Samsun, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Çankırı, Uşak ve Kilis illerine işçi alınmaktadır. Buralarda ikamet eden kişiler başvuru yapabilecektir.

Başvurular yalnızca elektronik olarak alınacaktır. İş başvurusu yapmak isteyenler İşkur’a kayıt olmalı ve hazırlanan form eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Sonrasında adaylar paketleme işçisi olarak arama yapabilirler. Çıkan ilanlar iller bazında sınırlandırılmış olacaktır. Kendilerine uygun ilana tıklayarak başvuru koşulları incelenebilir. Şartları sağlayan kişiler başvuru yapabilecektir.

İşkur Üzerinden 14 Şehre 259 Paketleme İşçisi Alınacaktır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın