İŞKUR Üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alacak

İŞKUR Üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alacak
İŞKUR Üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi KİTAŞ personel alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilana göre kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 adet süpürge işçisi ve 1 adet beden işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan personel alımı ilanında çalışmaya hak kazanan adaylar için istihdam niteliği Belirsiz süreli olarak belirtildi. Başvuru yapacak adaylar için istihdam niteliği belirsiz nitelikte olduğu belirtildi.

Başvuru Şekli ve Yeri

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar Küçükçekmece İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş genel müdürlükleri Binası adresine şahsen veya posta yolu ile müracaatlar gerçekleştirilecektir.

Başvuruda gerekli belgeleri ve Aranan Şartları yerine getirdikten sonra başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.  Başvuru yapacak adaylar için başvurular 18 Şubat 2021 tarihinde başlamıştı. Başvuru yapacak adaylar için başvurular 21 Şubat 2021 tarihinde sona erecektir.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış olma veya mahkûm olmamış olma,  Herhangi bir SGK kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma, Çalışmasına engel fiziksel veya zihinsel durumunun bulunmaması, Askerlik ile ilişiği bulunmama, en az ilkokul mezunu olma, Küçükçekmece ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları ile 2 adet işçi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Kimlik fotokopisi, Diploma, İkametgâh belgesi, Sürücü belgesi, Askerlik durum belgesi, İŞKUR iş arayan belgeleri istenilmektedir.

Başvuruda gerekli belgeleri ve Aranan Şartları yerine getirdikten sonra başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru kılavuzu.

İŞKUR Üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın