İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kadrolu Güvenlik Alımı

İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kadrolu Güvenlik Alımı
İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kadrolu Güvenlik Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başvuru yapmak isteyenlerin Yüksekokulların Savunma ve Güvenlik, Özel Güvenlik ve Koruma, Koruma Güvenlik ve Asayişinin sağlanması, Güvenlik ve Koruma veya Güvenlik Önlisans programlarının herhangi birinde mezun olmaları ve başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmekte.

KADROLU GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Gaziantep üniversitesi güvenlik personeli alımı son başvuru tarihi 15.11.2021 olarak açıklanmıştır.

Başvuru işlemleri kuruma şahsen yapılacaktır.

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı 3.Kat Beştepe Mah. 192090 Nolu Cad.6/1 27010 Şahinbey/GAZİANTEP

 

islam-ve-teknoloji-universitesi-memur-alimi-001.jpg

 

ÜNİVERSİTE GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İslam bilim ve teknoloji üniversitesi personel alımı için başvuru yapacak olanların açık ve kapalı sahalarda gerekli şekilde çalışabilmeli, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve kişisel gelişimine önem veren kişilerden olmalı.

Kadrolu güvenlik alımı için başvuru yapmak isteyen vatandaşların nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması, farklı beklentilere karşı hoşgörülü bir yaklaşım içinde olması ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

Gaziantep iş ilanları kapsamında başvuru işlemlerinde bulunacakların şikayet yönetimi yapabilmesi, kamusal haklardan mahrum olunmaması, temsil yeteneğine sahip olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Bütün başvuru sahiplerinin idarenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda çalışmaları, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak çalışması gerekiyor.

İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kadrolu Güvenlik Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın