Isparta üniversitesi güvenlik, memur ve işçi alımı yapacak

Isparta üniversitesi güvenlik, memur ve işçi alımı yapacak
Isparta üniversitesi güvenlik, memur ve işçi alımı yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KPSS ile güvenlik, memur ve işçi alımı başvuru şartları

1.    Memur alımı için Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak, 01.01.1992 tarihi ve sonrası doğumlu olmak, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve 2020 yılı KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekiyor.

2.    Büro personeli alımı için Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans programlarının birinden mezun olmak ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

3.    İşçi alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Bahçecilik Alanı ve Dalları, Tarım Teknolojileri Alanı ve Dalları veya Tarım Alanı ve Dallarından mezun olmak ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

4.    Güvenlik alımı için KPSS’den 60 puan almış olmak, Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Güvenlik ve Koruma ön lisans programlarının birinden mezun olmak ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

5.    Temizlik personeli alımı için KPSS sınavından 70 puan almış olmak, Ortaöğretim (lise ve dengi) kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Isparta üniversitesi işçi alımı başvuru bilgileri

•    Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi personel alımı son başvuru tarihi resmi olarak 24.01.2022 olarak açıklanmıştır.

•    İş başvurusu yapmak isteyenlerin aşağıda bulunan link üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.

https://ik.isparta.edu.tr

Isparta üniversitesi güvenlik, memur ve işçi alımı yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın