İstanbul Büyükşehir Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alımı Yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alımı Yapacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Şişli Belediyesi başkanlığının yayınlamış olduğu ilana göre belediye başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 2020 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından En Az 70 Puan almış olma şartları ile 50 Adet zabıta eri alımı yapılacağı ilan edildi. İlana başvuru yapacak adaylar için ortalama 4400 TL Maaş ile istihdam edileceği duyuruldu.

Başvuru Şekli Yeri ve Tarihi

Başvuru yapacak adaylar 19 Nisan 2021 Tarihi saat 09.00 ile 7 Mayıs 2021 tarihi saat 17.00 kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru yapacak adaylar Başvuruda gerekli belgeler ile birlikte Boy ve kilo ölçümü için şahsen müracaatlarını gerçekleştirebilecektir.

Başvuru yapacak adaylar için şahsen başvurular dışında yapılacak olan ( Posta- Kargo-  E-posta, Telefon) başvurular geçersiz sayılacaktır. Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeleri eksiksiz veya yanlışsız bir şekilde teslim edecekleri belirtilip yanlış belge veya bilgide başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Adaylarda Aranan Başvuru Genel Şartları

T.C vatandaşı olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkum olmamış olma,  Erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmama, görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama, Başvuru kılavuzunda yer alan tabloda aranan özel şartları taşıma ve hangi kadroya başvuru yapacağına dair dilekçe verme şartları ile 2 personel alımı yapılacaktır.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Belediye resmi internet sayfası üzerinden temin edilecek olan başvuru formu, Nüfuz cüzdanı aslı veya fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesi, Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, Askerlik Durum belgesi, sağlık raporu, 3 adet vesikalık fotoğraf belgeleri istenilmektedir.

Başvuru kılavuzu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın